Mi a foglalkozásod? Mennyit keresel?
Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 11:09
81/84 anonim válasza:
Ez szörnyű... Fájt ezeket a fizetéseket végigolvasni! 80-90 ezer forintból hogy tud egy 4 tagú család megélni??? Esküszöm piszok nagy mázlistának tartom magam, mert szinte mindenkinél többet keresnek a szüleim, akik ide írtak. Együtt kb. 400-450 ezer forintot keresnek tisztán. De apámnak változó, szóval van hogy 500 ezer is összejön együtt. Még így se voltunk soha gazdagok, ezért nem tudom elképzelni hogy-hogy lehet ennyiből megélni, főleg amennyit a borsodiak írtak. Én egyedül csak 80 ezerből élek kb. havonta, abból a kaja kb. a fele, ha nem több egy picit. Akkor nem értem, hogy lehet ennyiből rendesen étkezni + tisztálkodni, fűteni, lakást fenntartani, áramot, gázt használni??? Két embernek maximum elmegy.
82/84 anonim válasza:
Anyukám eladó egy lerakatban 110ezret keres, apám Osztrákoknál dolgozik havonta 1400E(kb 437ezer Ft) naponta hazajön, tesóm még tanuló havi 15ezret kap ösztöndíjként, én is Osztrákoknál dolgozom 2100E(kb 655ezer) a fizetésem megélünk nem kell azon gondolkodni hogy most ezt azt megvegyük e vagy nem, bár gazdagok nem vagyunk. 20/F
83/84 Airmax90 válasza:
Kutkezelo benzinkutas havi 100fix plusz 70-80 jatt!
84/84 anonim válasza:
Gyári munkás, minőségellenőr. 3 műszak. 110e-130e nettó, változó. Ha megvan a 32 túlórám, akkor 165 is meglehet, de az már nagyon fárasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!