Mi a foglalkozásod? Mennyit keresel?
Oktatással, ingatlanértékesítéssel, fordítással és tolmácsolással foglalkozom, így rettentő ingadozó a bevételem, vagy, hogy havi 30, de olyan is volt már, hogy 800.000. Éves átlagban talán 200 körül havonta, de nekem kell felhajtani a munkát.
Férjem flottamenedzser, ő 280-at kap, plusz egyéb bevételekkel erre rájön még további 200.
Én diák vagyok, kapok tanulmányi ösztöndíjat: 19.000 huf. :)
Édesanyám tanítónő, nettó 120.000 huf körül kap fizetést. Baranya megyében.
Édesapám nem él velünk, a kereskedelemben dolgozik. 130-140.000 huf körül van a fizetése + üdülési csekk + ebédcsekk + céges autó, mobiltelefon, iPad, benzinárat a cég fizeti.
Orvos vagyok és nettó 100-130 ezer az ügyeletektől függően. A betegektől NEM kapok.
Férjem informatikus és le se merem írni.
OFF: egy orvos hogy keres havi nettó 29O-et? Vagy hol??
passzív jövedelmem van csak, az havi 50, elmegy a rezsire az egész.
párom IT szektorban dolgozik, havi 180 a nettója, erre még rájön 18e kajajegy 2e eg.pénztár, meg amiről még nem tudok :D
ha végre sikerül elhelyezkednem, akkor havi 100 körüli kereset jól jönne, de 50ből is meglennék. aztán majd megyek felfelé, ha tudok.
20 éves vagyok.
Munkanélküli,tehát bevételem nincs.Budapesten élek,de nem találok munkát jelenleg.
Kertész végzetségem van de dolgoztam már irodában nem keveset +boltot is vezettem egymagam.Ekkor 160- ill a boltal 120 -at kerestem.De most nulla.
Kellene már valami meló! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!