Mit szoltok ahhoz ha egy anya a 17 éves fiával alszik?
egyebkent en meg 34 vagyok (ferfi) es a nalam 3-4 evvel idosebb unokatestveremmel (no) szoktam egyutt aludni, amikor latogatoba megyek hozzajuk es a mivel a matracon tul hideg kihuzzuk a dupla agyat es ott alszunk persze kulon takaro van mindenkinek... neha egy erlelt galambot is kilibbentek a takaro alol az iranyaba... ez igy nem ciki... :-) mi jot rohogunk rajta:D
de hogy allandoan az anyjaval alszik valaki 17 evesen, na a az beteg
(jo tenyleg ha csak 1szobas lakas van 1 dupla aggyal es nincs penzuk/helyuk 2 kisebb agyra...ideiglenesen esetleg, de tuti hogy utanajarnek, inkabb legyen egy hasznalt de sajat agyam, le lehet takarni valami szivaccsal vagy tripla lepedovel egy hasznalt agyat is)
Nos..olvashattad a sokféle véleményt a kérdésedre.
Akkor én kérdeznék....
Mi közöd hozzá?
Miért is kell mások életével foglalkozni? Mindenki élje a saját életét, ahogy neki tetszik. Addig, amíg nem nyíltan tesz olyat, ami netán a többségnek nem tetszik.
Magánéletben mindenki a saját értékrendje szerint él.
"Mi közöd hozzá?
Miért is kell mások életével foglalkozni? Mindenki élje a saját életét, ahogy neki tetszik. Addig, amíg nem nyíltan tesz olyat, ami netán a többségnek nem tetszik. "
Ilyet még az állatok se tesznek. De én meg azt kérdezem: miért is kell ehhez hozzászólnod? Mindenki hadd kérdezzen, ami neki tetszik. A többségnek nem árt.
Azt ,hogy ha a fiu ráébred ,hogy az anya mien sexi akkor felálló szerszámmal fog mellette feküdni és minig a sex fog az agyában járni még ha az anyjárol is van szó.
Minden fiú felyében megfordúl,hogy az anya izgalmassan tud hatni a saját gyerekére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!