Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szoltok ahhoz ha egy anya...

G19 kérdése:

Mit szoltok ahhoz ha egy anya a 17 éves fiával alszik?

Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 12:57
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
88%
Nem érdekel, hogy mit csinálnak azok ott ketten, de nekem hányingerem lett.
2011. márc. 10. 14:30
 32/41 anonim ***** válasza:
68%
Hú, hát nem tudom mit szólnék.. mindenesetre nem tudom miért teszik, nem ismerem őket. Nem is akarok ítélkezni, de remélem nem arról van szó, ami elsőre ugrott be mikor elolvastam a kérdést.. mert sajnos van "olyan" is...
2011. márc. 10. 14:31
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz.
2011. márc. 10. 14:31
 34/41 anonim ***** válasza:
60%

egyebkent en meg 34 vagyok (ferfi) es a nalam 3-4 evvel idosebb unokatestveremmel (no) szoktam egyutt aludni, amikor latogatoba megyek hozzajuk es a mivel a matracon tul hideg kihuzzuk a dupla agyat es ott alszunk persze kulon takaro van mindenkinek... neha egy erlelt galambot is kilibbentek a takaro alol az iranyaba... ez igy nem ciki... :-) mi jot rohogunk rajta:D

de hogy allandoan az anyjaval alszik valaki 17 evesen, na a az beteg

(jo tenyleg ha csak 1szobas lakas van 1 dupla aggyal es nincs penzuk/helyuk 2 kisebb agyra...ideiglenesen esetleg, de tuti hogy utanajarnek, inkabb legyen egy hasznalt de sajat agyam, le lehet takarni valami szivaccsal vagy tripla lepedovel egy hasznalt agyat is)

2011. márc. 10. 14:33
 35/41 anonim ***** válasza:
68%
egyik ismerősömnek (lány 19) féléve meghalt az édesapja. azóta a lány, az anyuka és a húga is egy ágyban alszanak. (pedig mindenkinek van külön szobája/ágya)
2011. márc. 10. 14:42
 36/41 anonim ***** válasza:
50%
Igen is van olyan anyagi helyzet, hogy egy kis lukba egy kis ágy van és azon alszik egy család. És nincs 8-10 ezer forintjuk plusz ágyakra, mert az nekik mondjuk egy heti kajapénzük és párizsira meg zsömlére kell a pénz, mert baromi szegények. Van ilyen. Ettől még nem beteg állatok. Persze normál anyagi körülmények között számomra is furcsa a dolog, és most nem az anyai kötődés miatt, mert neki a gyerek úgyis mindig újszülött baba marad, hanem inkább a fiú miatt. Engem zavarna, hogy anyámmal alszom.
2011. márc. 10. 16:15
 37/41 anonim ***** válasza:
16%

Nos..olvashattad a sokféle véleményt a kérdésedre.

Akkor én kérdeznék....

Mi közöd hozzá?

Miért is kell mások életével foglalkozni? Mindenki élje a saját életét, ahogy neki tetszik. Addig, amíg nem nyíltan tesz olyat, ami netán a többségnek nem tetszik.

Magánéletben mindenki a saját értékrendje szerint él.

2011. márc. 10. 18:21
 38/41 anonim ***** válasza:
42%

"Mi közöd hozzá?

Miért is kell mások életével foglalkozni? Mindenki élje a saját életét, ahogy neki tetszik. Addig, amíg nem nyíltan tesz olyat, ami netán a többségnek nem tetszik. "

Ilyet még az állatok se tesznek. De én meg azt kérdezem: miért is kell ehhez hozzászólnod? Mindenki hadd kérdezzen, ami neki tetszik. A többségnek nem árt.

2011. márc. 10. 18:36
 39/41 anonim ***** válasza:
0%
Semmit. Az lenne a durva, ha szexelnének. Amúgy meg azt csinálnak, amit akarnak. Én is aludtam már egy ágyban anyukámmal (mondjuk én nő vagyok). Főleg, hogy abban a szobában volt a tévé. Aztán lepontozhattok és jöhettek a túlspilázott pszichológiai hülyeségeitekkel, váljék egészségetekre. Ennyi. :)
2011. márc. 10. 20:07
 40/41 anonim ***** válasza:

Azt ,hogy ha a fiu ráébred ,hogy az anya mien sexi akkor felálló szerszámmal fog mellette feküdni és minig a sex fog az agyában járni még ha az anyjárol is van szó.

Minden fiú felyében megfordúl,hogy az anya izgalmassan tud hatni a saját gyerekére.

2011. máj. 23. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!