Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szoltok ahhoz ha egy anya...

G19 kérdése:

Mit szoltok ahhoz ha egy anya a 17 éves fiával alszik?

Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 12:57
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
13.28 nem arról van szó,hogy ott nézi a tvt.Hanem,hogy ott alszik egy takaró alatt.......Hát ez nem normális.Mikor mink is haza megyünk látogatóba én is odafekszem a szüleim ágyára,van hogy középre a gyerekekkel.Ruhában.Hozzáteszem.Ès úgy tvzünk.De ne hogy már együtt aludjon a 17 éves fiú az anyjával.Valahol van egy normális határ!!!!!
2011. márc. 10. 13:37
 22/41 A kérdező kommentje:
Nekem is furcsa volt mikor megtudtam,csak ezért tettem fel a kérdést.
2011. márc. 10. 13:49
 23/41 anonim ***** válasza:
75%
Nagy az Isten állatkertje, minden lehetséges!
2011. márc. 10. 13:50
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Volt párom 27 évesen az anyjával aludt, persze nem egy ágyban... de volt saját szobája.. ketten laktak .Mondjuk az anyja elég beteges teremtés volt.Amint én megjelentem a képben erről sürgősen leszoktattam.( utált is érte az anyósjelölt)Éjszakára nyitva hagytuk az ajtót, ha véletlen rosszul lesz a mama akkor meghalljuk.Éjjel ha valamelyikünk felébredt megnézte jól van-e.... de nem tartom normálisnak akkor sem a közös szundikálást, csak ha állandó felügyeletre szorul az édesanyja.A mi esetünkben szerencsére nem volt így.. de hát mindent túl kell dramatizálni... rossz szokás.

Amúgy meg minden eset különböző.Ha szíved választottja az illető és nincsenek fizikai akadályai a külön szobának vagy alvásnak, akkor sürgősen intézkedj szerintem..

2011. márc. 10. 13:59
 25/41 anonim ***** válasza:
95%
22 éves lány vagyok és ha apukám sokáig dolgozik befekszem anyukám mellé.Előtte megmasszírozom a hátát vagy ahol éppen fájdogál, de ha megjön édesapám megyek a helyemre.Van olyan is hétvégén ha együtt a család befészkeljük magunkat és nézzük közösen a tv-t.Nem tartom ezt a részét betegesnek, de pl. el nem tudnám képzelni, hogy a kamasz öcsém ( vagy akár pár év múlva) anyukánkkal aludjon... az már gáz lenne.ha megszeretgette este, mehet a saját szobájába és ennyi...
2011. márc. 10. 14:04
 26/41 anonim ***** válasza:
Nekem a 42 éves unokatesóm(lány) alszik az anyjával.Van külön szoba és külön ágy,de jobban érzi magát anyucival.Van ilyen :D
2011. márc. 10. 14:07
 27/41 anonim ***** válasza:
85%
Körülbelül 7-8 éves korom óta nem feküdtem egy ágyban a szüleimmel. Nem is akartam soha, kellemetlenül éreztem volna magam, most meg pláne. Még egy szobában sem aludnék velük. Szerintem nem normális. És igen, lehet a túlzott kötődésről van szó, de egy 17 éves fiúnak már illene elkülönülni és saját intim szférát kialakítani. Akik meg írták, hogy befészkelődnek a szüleik mellé tévét nézni, az egy teljesen más dolog, és az még egészséges. A két dolgot nem lehet összehasonlítani.
2011. márc. 10. 14:10
 28/41 anonim ***** válasza:
30 éves ismerősöm egy ágyban alszik 22 éves (még mindig gimnazista, enyhén lüttyő) öccsével. Szerintem ez se normális, a srácnak csaja van, ha a csaj megjön, a srác a nappaliban alszik barátnővel.
2011. márc. 10. 14:11
 29/41 anonim ***** válasza:
93%

Én harminc éves létemre én is elheveredek a szüleim ágyán, szombat délutánonként, együtt nevetni, beszélgetni. Vagy ha apám korábban elmegy, "befészkelek" az ő helyére, anyám meg újságot olvas, beszélgetünk. Azonban a kérdezőnél konkrétan arról van szó, hogy egy tizenhét éves, nem beteg fiú állandó jelleggel egy takaró alatt alszik az anyjával.

Írta itt valaki, hogy "rögtön arra kell gondolni, hogy minden szülő pedofil". Nem, nem kell erre gondolni. De szemet se nagyon kéne hunyni. Ha valaki egy ilyenre azt mondja, hogy "ááá, csak egyedül érzi magát a srác, vagy az anya", na, az a nem normális. Igenis elég gyanús, hogy ott etyepetye van anyukával. És amennyiben egyikük se szorul ápolásra, és volna lehetőség külön alvásra, akkor bizony az a normális, hogy erre azt mondjuk: ITT VALAMI NEM STIMMEL.

2011. márc. 10. 14:15
 30/41 anonim ***** válasza:
17%
13:28 te beteg vagy, az allando egyutt alvas es az "odafekszem hozzajuk neha" nem ugyanaz
2011. márc. 10. 14:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!