Milyen ez a férfi a leírtak alapján? Miért vannak ilyen emberek?
Óóóó, sok ilyen pasi van. Ez a genetikai hibájuk.
Sőt jártam is egy hasonlóval csak nem volt gazdag, de nárcisztikus volt és hataloméhes, és senkit sem szeretett. Hát velem nem tudott mit kezdeni, mert én mindig ellenálltam neki. Sőt, imádtam vele veszekedni, jól felhúztam az agyát. Szinte teljes egészében átláttam, hogy mit akar, mik a tervei úgy általában.
Szakítottam vele, nem akartam rá több időt pazarolni, mint 2 hónap.
Én vegyes érzelmekkel viseltetek az ilyen emberek iránt. Nem vagyok lábtörlő típus, szóval nálam nem válna be a manipulációja, jártam is sokáig egy hasonló fazonnak, párkapcsolatban halálos ellenfelek vagyunk:( Viszont a mindennapokban kiváló vitapartner, ha művelt és hajlandó belátni, ha nincs igaza, akkor tényleg jó társaság.
Viszont a mások kárára érvényesülés az nagyon nem szimpatikus. A karrierizmust szintén nem csípem.. Én inkább a magának való embereket szeretem, nem pedig a világnak megfelelni akarót, mások elismerésére vágyót. A rosszindulatú embereket szintén nem szeretem, inkább legyen közönyös a többiekkel..
Az állataimat én is sokkal-sokkal jobban szeretem az embereknél, a családomat és barátaimat kivéve. A többi az tőlem azt csinál, amit akar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!