Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szeretnél elérni az...

Mit szeretnél elérni az életben, elégedett vagy?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 17:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

A diploma is egyféle szakma. Nekem ez az álmom és folyamatban is van hála istennek, több is:)

Unokatesóimnak szakmája van, ők is elégedettek, de ők nem írnak erre az oldalra. Szerintem ide zömében diplomások írnak, ezért is nem írták még a szakmát.

2011. márc. 8. 17:41
 12/26 anonim ***** válasza:

Férjet, gyereket, munkát, diplomát, házat.

Közel négy éve élek kapcsolatban, két éve élünk együtt (hozzáköltöztem). Tavaly jegyzett el a párom, egy tavaszi esküvőt szeretnénk jövőre.

Levelezőn tanulok, de novemberben összejött egy éves állás, aminek nagyon örültem.

Diploma az két év múlva lesz meg, kisbaba pedig utána, vagy előtte.

Ja és a jogsi :), most csinálom (holnap vizsgázok Kreszből).

22/N

2011. márc. 8. 17:42
 13/26 anonim ***** válasza:
76%
Én elégedett vagyok, épp most értem el, amit akartam. Az üveg sört a hűtőből:)
2011. márc. 8. 17:45
 14/26 anonim ***** válasza:

Diploma, jó munkahely, kb.20 évesen tesómmal el szeretnék költözni egy külön házba, ami csak a miénk :)) Közben persze még tanulni..

Szerető család. Férj, gyerekek :))

2011. márc. 8. 17:46
 15/26 A kérdező kommentje:

"Nekem ez az álmom és folyamatban is van hála istennek, több is:) "

Az nem jobb, ha egyet megcsinálsz és utána kezdesz másikba?

Bár ez az én véleményem.

2011. márc. 8. 17:48
 16/26 anonim ***** válasza:
Hát úgy is jó, de nem akarok életem végéig iskolába járni, és egyelőre bírom a kettőt egymás mellett is csinálni, úgy gondolom így jobban járok.
2011. márc. 8. 17:50
 17/26 anonim ***** válasza:
Én is két sulit csinálok egyszerre ( 2 diplomám lesz) Egyértelműen nem egyszerű dolog, de meg lehet csinálni. :) Ha nem menne együtt a kettő, akkor max halasztgatnék... De szerencsére eddig minden oké (egyikkel most végzek, a másikkal egy év múlva)
2011. márc. 8. 18:01
 18/26 A kérdező kommentje:
Egyik nappali másik levelezős?
2011. márc. 8. 18:03
 19/26 anonim ***** válasza:
Mindkettőt levelezőn. Az első sulimat egy évig nappalin csináltam, és mikor jelentkeztem a másikba(oda már automatikusan levelezőre) akkor átmentem az első suliban is levelezőre. :)
2011. márc. 8. 18:04
 20/26 anonim ***** válasza:
Meg fogsz lepődni de rengeteg hely van ahol nem kell szaktudás csak diploma. Munkanélküli ismerőseim ki vannak akadva hogy a legtöbb munkáltatónál nem az számít hogy van-e szakmai tapasztalat vagy hogy egyáltalán dolgozott-e az illető a szakmában a lényeg az hogy diplomája legyen. Persze ez nem az orvosokra vonatkozik de ahol egy pici engedményt lehet tenni ott már inkább a diplomások vannak előnyben és nem a szakemberek.
2011. márc. 8. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!