Beleolvastál már párod naplózott beszélgetéseibe? Mit tennél, ha olyat találnál, amit mindenképp meg szeretnél vele beszélni?
Ha esetleg egy másik személlyel félreérthetetlenül kialakulóban van egy megcsalás...
Amellett, hogy eléggé gerinctelen dolog más privát beszélgetéseibe beleolvasni, szóvá tennéd előtte a dolgot? Esetleg számon kérnéd?
Egyetértek az utolsóval, én is beleolvasok néha, de nem azért, mert nem bízom benne, csak kiváncsiságból, elolvasgattam amiket beszélt a barátaival, mikor összejöttünk, nem leellenörzés céljából, csak jó volt olvasni, hogy mennyire örült neki, és hogy eldicsekedett midnenkinek. Ő is tudja, hogy beleolvastam, ott volt ő is, és nem zavarta. Ő is beleolvashat bármikor bármibe, felveheti a telfonom, megnézheti az smsem, emailem, vagy hogy épp ki írt MSN-en. Szerintem ez az igazi bizalom, nem ha rejtegetni, titkolózni kell egymás előtt.
Kérdező, én midnenképp számon kérném, miután ilyesmit tudsz meg, ne hogy még ő legyen felháborodva, ha meg fel is lesz, csak védekezik, próbálja elterelni magáról a figyelmet.
Ahány ember, annyi féle. Nekem nem kell olyan kapcsolat, ahol valamelyikünknek titkolóznia kell.
Szerintem várj pár napot, addig kicsit lehiggadsz, akkor kérdezz rá a dologra. Ha kérdezi honnan tudod, mondd meg, nem az a fontos, hanem az, hogy mi az igazság. Ha még ő támad, ő háborodik fel, akkor sajnos belenyúltál. És akkor lapát. Nehogy már kivárd, amíg eldől, lesz-e kapcsolat a másikkal és lelép a hapsi, de ha nem jön össze akkor Veled marad. Ha már próbálkozik másnál, szakíts vele.
Nálunk rendszeresen elmenteti a gépen. Mivel fogalmam sem volt mi az a számsorozat, csak tippeltem, hogy dátumsor ezért belenéztem.
Naplózott beszélgetés volt...de mivel nem nyomozás miatt néztem bele nem tartom gerinctelen dolognak.
Bár nálunk még nem fordult elő :) De...
Én valahogy kiugrasztanám a nyulat a bokorból. De óvatosan kell, hogy ne sejtse, hogy olvastad. Akkor mindent törölni, zárolni, jelszó módosítani fog. Így ha kenyértörésre kerül a sor nem lesz bizonyítékod...vagy előre mindent kiírsz magadnak :)
Szerintem meg az az igazi bizalom, hogy eszedbe se jut a privát szférájában turkálni.
Én is tudom a jelszavát, mert egyszer vmiért nekem kellett megnézni valamit a postafiókjában, de azóta se eszembe se jutott bármit is olvasgatni ott.
Amit akar azt megoszt velem, és amit meg nem azt nem.
Én sem osztok meg vele mindent, és nem azért mert titkos előtte, hanem egyszerűen csak nincs elég idő hogy mindenről beszámoljak. :)
Kérdező, nem irigyellek :( Talán kérdezz rá, beleolvasgatsz-e a dolgaiba. Ha nagyon ellenáll, az már alapból gyanús, nem kell bevallani hogy elolvastad, próbáld másképp lebuktatni. Együtt éltek, mennyire ismered a munkahelyét, vagy még iskolába jár?
Nem értékelte a jó sorát,Biztos hogy ő szerinte is jó volt a sora,mert ha olyan jó sora lett volna, nem ment volna férle...A boldogtalan,elhanyagolt,vagy rosszul szeretett ember megy félre...
És attól,hogy te mesevilágban élsz,a másik fél lehet a pokolban jár,tapasztalat,enegem fél éven át csaltak...De rájöttem,hogy ezt magamnak köszönhetem elsősorban mert nem vettem észre,hogy már rég nincs semmi köztünk csak egy szakadék...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!