Holnap nőnap. Ki mire számít?
én apukámtól :) és nálunk a villamos megállóban mindig osztogatnak piros szegfűt xD ez van szeretem a szegfűt.
13/l
Én régebben mindig kaptam a fiú barátoktól virágot + az apukámtól.
Fiú barátaim már nincsenek, apukám pedig meghalt...Szóval senkitől sem fogok kapni semmit sem. Egyébként én aputól szerettem mindig a legjobban kapni. Annak örültem a legjobban.
Én semmire se számitok...se a barátomtól(tavaly se kaptam tőle meg évközbe se ,a szülinapomra se...miért pont most nőnapra kapnék).Apum szintén lesz.rja a fejem,soha nem kaptam tőle virágot rokonok jó vicc.
De azért majd én meglepem magam vmi finom csokival =)
20/L.
Semmire :)
Mint altalaban maskor is.
A férjemnek névnapja lesz és "leadta a rendelést", hogy engem kér névnapjára szexi fehérneműben. Szerintem ez nekem is elég nőnapi ajándék lesz :)
Egyébként a saját családomtól és a férjem családjától már hétvégén kaptam egy raklap virágot. Ma átjött egy barátnőm, megállt a nappali közepén, körbenézett: "Húúú, szép ravatalozó!" Szóval van virág bőven :)
21:47 :)
ő precíz ilyen téren, minden ajándék már 1 héttel előtte megvan, minimum
valentinra pl valentin nap előtt megkaptam egy polcról levett párnaszivecskét (mondjuk annak örültem)
nekem nagyon szánt szándékosnak tűnik a bonbon :(
Na kellemes meglepetés ( irtam ,hogy szerintem nem kapok semmit),de mégis kaptam egy hatalmas csokrot a barátomtól =)
(és csokival is megleptem magam)Most örülök=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!