Holnap nőnap. Ki mire számít?
A párommal rossz a hangulat hétvége óta, szóval nem is tudom mire számíthatok holnap...lehet egy sms-nek is örülhetek, de azért egy virág, csoki vagy egy vacsora igazán jól esne!
Édesapámtól számítok egy virágra, a legjobb barátomtól is, a többi közelebbi férfinemű ismerősömtől egy köszöntős üzenet!:)
Melóhelyen kapunk csokit és egy szép edényt (megszavaztuk,mint minden éven)
öcsé már vasárnap ideadta a csokimat,jól nevelt nagyfiú,10 éves,de minden ilyet tud,kislányoknak is visz virágot:)
páromtól nemtudom,suli és meló szempontjából zűrös hetek ezek,nem fogok csodálkozni ha csak a szokásos esti puszimat kapom,neki egész évben A NŐ vagyok,nem egy szál virágon múlik:)
23/N
Én biztos kapok virágot a páromtól! :)
Meg hát apukámtól, nagybácsiktól. A munkahelyemen is fogunk kapni...
Remélem még a nap is sütni fog, úgy lenne igazán szép.
én annyiszor elmondtam már, hogy hanyagolja a bolti polcról kosárba dobott, át sem gondolt, csak megvett, mert muszáj dolgokat
de mégis kapok bonbont, meg ilyen commers cuccokat
engem elkeserít, hogy ennyire nem érdeklem, hogy ennyire nem törődik az ajándékvásárlásnál
mint egy napilapot megveszi :(
"én annyiszor elmondtam már, hogy hanyagolja a bolti polcról kosárba dobott, át sem gondolt, csak megvett, mert muszáj dolgokat
de mégis kapok bonbont, meg ilyen commers cuccokat
engem elkeserít, hogy ennyire nem érdeklem, hogy ennyire nem törődik az ajándékvásárlásnál
mint egy napilapot megveszi :("
Én sem szeretem az ilyen dolgokat, de úgy vagyok vele, hogy legalább gondoltak rám. Nem lehet mindenki olyan kreatív.
21:05 vagyok
de ha kimondottan elmondom, hogy nekem ez nem öröm ilyet kapni, erre mégis ilyet kapok, az már egyenesen bosszant
tudja hogy nem szeretem, és képes legközelebb megint ugyanezt eljátszani
mintha direkt jelezné, hogy ennyi vagy és nem több nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!