Nem tartjátok gáznak vagy szokatlannak ha egy fiú barátnőjén kívül az édesanyjának is vesz kedvességből apró virágot nőnapra? 20F
le is cseszném páromat ha csak nekem adna virágot...adjon csak az anyukájának is
(bár ezt azért is mondom,mert jófej a mamája)
ha ez bármelyik lány szerint ciki,akkor mondd meg neki,hogy ő majd akkor kap ha felnőtt,kislányoknak nem jár virág,csak a nőknek...:)
Hát lehet, hogy vidék és város szokásai különböznek, de én mindeddig ezt tartottam normálisnak..:) Egy fiút egyrészt vegyen a barátnőjének, az édesanyjának, nagymamájának, húgának, és köszöntse fel a legközelebbi női ismerősöket, barátokat:) Nem kell vagyonokat költeni, elég egy 100 forintos pici valami, de jól esik a megemlékezés! Ez a nap arra van, hogy a férfiak kimutassák tiszteletüket a nők felé, akik a mindennapi életben gyakran kissé háttérbe vannak szorulva. A szerelmednek ott a valentin-nap (ha tartjátok), és az évforduló, ami csak róla szól.. A nőnapba simán beletartozik a többi női rokon is!
Mellesleg engem is mindig felköszönt az édesapám, pedig "csak" a lánya vagyok, valamint szoktam kapni virágot barátoktól is:)
Szokatlan?! Inkább természetes! Az anyukád is NŐ, ráadásul az a nő, aki felnevelt. Ennyit megérdemel.
19L
Nálunk a párom vesz nekem, anyukámnak és a mamámnak is. Mivel egy háztartásban élek még a szüleimmel és mamámmal így szerintem teljesen természetes hogy ha nekem hoz, nekik is hoz. De ha külön fogunk lakni én akkor is szeretném ha vinne anyuéknak és a mamámnak is.
Ebben semmi furcsa nincs szerintem, sőt inkább szép gesztus, ezzel kicsit lehet kedvezni az anyukáknak is.
Én inkább természetesnek tartom, hiszen az anyukája is egy hozzá közel álló nő. Ezen kívül ha van lány testvére, neki is illik vennie.
Valentin napra lenne ciki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!