Ezek közül a nevek közül melyiket adnátok a lányotoknak?
Emília, Emese, Kinga, Dalma, Kármen, Karolina, Lora, Lea.
Ezek közül melyik a két legszimpatikusabb név?
(Vagy ha egyik sem tetszik akkor írjátok le, és azt is,hogy miért nem tetszik.)
26/N
Lea, Lora külföldi nevek, ha nem vagy külföldi, NE adj külföldi nevet a gyerekednek, annyira idegesítő ez a majmolás. Egy angol kislánynak szépek ezek a nevek, de egy magyar legyen pl. Emese.
Lea és Lora héber,illetve latin eredetű nevek,ennyi erővel az összes bibliai név majmolás lenne?Nem hiszem.
A Kinga pedig a 36.leggyakrabban adott lánynév volt,összesen 320-an kapták,nem mondanám gyakorinak.
Valaki irta Emília nagymamájának hat gyereke volt. Nekem 5 tesóm van és a legidősebb Emília:)
Nekem a Kinga tetszik vagy Lea, a többi egyáltalán nem tetszik.
Nekem a Zselyke a kedvencem.
18L
Ha azt a nevet hallom, hogy Emese akkor mindig egy tök buta lány jut az eszembe meg persze az Emese reklám:D
Kingáról nekem is a Kanga, a Dalmáról pedig Dalmata.
A Kármen meg a Karolina szerintem cigányos nevek.
Emília, Lora, Lea közül nem tudnék kettőt választani, mert mind három ugyanúgy tetszik!
De ha mégis döntenem kéne, hogy a három közül mi legyen a lányom neve akkor az Emíliát választanám!
Szerintem az a legaranyosabb!
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ez a közzétett változat , ellenőrizve : 2011. január 26.
Pontosság ellenőrzött
Ugrás: navigáció , keresés
A Lea[1] héber eredetű név, jelentése vadtehén, antilop.[2]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!