Mit szólnátok ahhoz, ha 19 évesen kistestvéretek születne úgy, hogy az csak féltestvér?
50évesen már régen nem szabadna gyereket vállalni szerintem. Egészségügyileg sem, plusz a gyerek jövőjére való tekintettel sem...
A másik - és talán fontosabb - dologgal kapcsolatban meg felmerült bennem egy kérdés: ezt, hogy írod, hogy azért akar gyereket, mert legalább az a gyerek lenne olyan, amilyet ő akar.. ezt nem csak Te gondolod így? Nem lehet, hogy ők csak szimplán azért szeretnék megtartani, mert szeretnék? Beszélgettetek erről?
Sajnálom, ha igazad van, és reméljük nyugodtabb leszel, ha elköltözöl.
majdnem 18 voltam amikor féltesóm született.
őszintén nem voltam oda a dologért.
sőt meg se akartam nézni, meg ilyenek.
amúgy aranyos - de engem nem tudnak meggyőzni ezek a baba=aranyos jajj de cuki dolgok
nincs vele semmi bajom, mármint a gyerekkel, sőt nagy örömömre kifejezetten értelmes - pedig ilyen téren kritkus vagyok- csak elnebénázzák szegényt - már am látom jeleit...-.-
apumékkal más, f@sznak kell gyereket csinálni amikor a gyerektartást se fizeti rendesen, de mindegy már lexarom. akkor akadok ki a csinálnak még egyet...
am mi nem találkozunk sokat évi 2*-4* régen jártunk húgommal 2hetente aztán ez a szám egyre lecsökkent.
neki új családja van én meg mit lógjak ott a nappaliban.
amúgy is 20 vagyok, úgyhogy nemsokára saját családom lesz, úgyhogy már másra koncentrálok: diploma, pasi ilyenek
a 'saját' családom úgyis túlontúl elcseszett mintsem ezen bánkódjak, mert ennyi erővel felvághatnám az ereim...
Hát én 22 voltam mikor a nagyobbik öcsém született és most majdnem 26 vagyok, és 1 hónapos a kisebbik öcsém.
Nálunk ez nem okozott gondot, bár külön élünk, de közben nekem is született egy fiam aki most kettő és fél éves ..... szóval én inkább gyerekszintem gondolkodom rólunk mintsem testvér szinten, de nagyon szeretem őket. Apukám lassan 46 lesz a párja 36 éves. Én csak apa kora miatt nem tartottam előnyösnek, de látom, hogy bírja a gyerkőcökkel járó aktívabb életet, úgyhogy remélem sokáig mellettük lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!