Ma volt a Napló c. tv műsorban, hogy sokan a szüleikkel tartatják el magukat, még 30 évesen is. Mi a véleményetek?
22:23
Természetesen nem rád vonatkozott a kérdés!
(De gondolom, hogy te is látsz olyanokat, akik csak lébecolnak éveken át...)
Sok sikert a diplomádhoz!!
Bocs, de még ide kívánkozik, hogy az orvosi,
az egy kimondottan "tanulós" pálya.
(Oda nem a "sík hülyék" jelentkeznek többnyire.)
Ugyanakkor meg jelenleg 97(!) helyen lehet médiát tanulni.
Kinek kell ennyi média szakot végzett leendő munkanélküli,
aki már a jelentkezése pillanatában is tudja,
hogy esélye sincsen majd állásra!!
(De majd jön a nagy Ő aki majd eltartja...)
PTE-KTK-n a 19 fős csoportomban 2 ember van ,aki bulizik és iszik, mint a gödény...a többi 17 fő bejár minden órára és komolyan vesszük a sulit...a 17 főből 8ról biztosan tudom h dolgozik suli mellett. Az ő tanulmányi eredményükön meg is látszik(negatív értelemben):S
A Naplóról meg a kereskedelmi csatornákról annyit,hogy lesarkítanak mindent és nyomatják a demagóg szöveget amit az emberek hallani akarnak, mert olyan divatos szidni mostanában az egyetemistákat :( népbutítás...
Az aki 30-35 évesen a szülei nyakán él és semmit nem csinál akkoris lúzer lenne,ha nem lenne diplomája, mert egyszerűen az ilyen ember életképtelen.
22/L
Én is néztem.és vhol megkönnyebbültem h még nem vagyok nagyon elkésve az elköltözésről,saját lábra állás. 22 éves vagyok,van munkahelyem de mivel sokat kell leadnom itthon(amire anyukám azt mondja nem sok,meg próbáljak meg albiba megélné ennyiből),és keveset keresek nem tudok félretenni :(
Tesóm ilyen idősen már egy éve anyuka volt,most 25 éves 2 gyereke van. Nekem meg se kapcsolatom se semmi,és még anyámékkal élek. Mondjuk vigasztal a tudat h tesóm is itthon lakik(hazaköltözött mert szétmentek a párjával) :S de bosszant h úgy érzem le vagyok maradva
Miért zavar itt egyeseket, ha a diplomás bulizik? Ameddig az iskolát rendesen végzi nem szórakozhat,vagy miért fáj ez nektek? Vagy talán szakmunkás tanulót nem láttatok még diszkóban? Ő talán nem a szülei pénzén él? Elárulom, hogy ők is buliznak.
Az egyetemistákra pedig nem lehet ezt ráhúzni,mert elég sokan igen keményen küzdenek és azért járnak egyetemre, hogy felső fokon tanulhassák azt, ami őket érdekli.
Szerintem a minimum lenne, ha már erről a témáról beszéltek, hogy tisztelet a kivételnek, bár a kivétel több, mint akikről a kérdés szól.
""a 19 fős csoportomban 2 ember van ,aki bulizik és iszik, mint a gödény...a többi 17 fő bejár minden órára és komolyan vesszük a sulit...""
Természetesen nem az a "hír", ha valaki rendesen tanul.
Természetes, hogy egy csomó normális is van, de az nem "hír értékű".
" Én is néztem.és vhol megkönnyebbültem h még nem vagyok nagyon elkésve az elköltözésről,saját lábra állás. 22 éves vagyok,van munkahelyem de mivel sokat kell leadnom itthon(amire anyukám azt mondja nem sok,meg próbáljak meg albiba megélné ennyiből),és keveset keresek nem tudok félretenni :(
Tesóm ilyen idősen már egy éve anyuka volt,most 25 éves 2 gyereke van. Nekem meg se kapcsolatom se semmi,és még anyámékkal élek. Mondjuk vigasztal a tudat h tesóm is itthon lakik(hazaköltözött mert szétmentek a párjával) :S de bosszant h úgy érzem le vagyok maradva"
Párom ugyanebben a szituban van. :( 27 éves lesz, évek óta dolgozik, de gyakorlatilag nincs semmi vagyona, mert a szülei éveken át legombolták róla. (én 7 hónapja vagyok vele) A gépét is csak hitelre tudta megvenni. Én egy éve dolgozom, de 400ezer forint feletti megtakarításom van, saját márkás, drága laptopom, ruháim. mert tőlem nem veszik el a szüleim, adtam volna, de mondták: legyen az enyém, hogy majd legyen önálló életem.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!