Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nevelt lányom mért ellenszen...

A nevelt lányom mért ellenszenves velem?

Figyelt kérdés
segítem amiben tudom, ha az anyja nem ad neki pénzt én adok neki, amit szeretne azt általában megkapja,a problémáit meghallgatom és igyekszem segíteni a megoldásban, de mégis ellenszenves, sokszor kiabál/veszekszik velem, nem értem hogy mi lehet a baja
2011. márc. 6. 17:43
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Úristen, ha az én nevelőapám lenne ilyen (: Mi csak annyit beszélünk egymással, hogy ' Szia'. Hidd el, nem veled van a baj, ez tényleg csak a tinédzserlét hülyesége (:
2011. márc. 6. 18:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A nevelőszülők közt is vannak "állandóan kicseszek vele,mert ilyen kedvem van" típusok.

És természetesen rendesek is vannak (ide tartozik a kérdező,aki ne vegye ezt a választ sértésnek)

Az "állandóan kicseszek vele,mert ilyen kedvem van" típusokról csak annyit mondok,hogy kihasználják a mostohagyereküket,parancsolgat neki,amibe egy idő után beleunhat és kissé ingerlékennyé teszi a gyereket és ha valami nem úgy van,ahogy a pótszülő akarja (többnyire pótapa),akkor megfenyegeti,hogy szétveri a fejét,stb...

Olyanis van,mikor direktesen követi mindenhova a lakásban,pl hogy mikor tud valami kis ügyből nagy veszekedést csinálni.

Tudnám még sorolni,de nem firtatom tovább.

---

Kérdezőnek: lehet hogy valami magánéletbeli problémát él át,amiben se az anyja,sem te sem vagy kívánatos személy és ezért az idegeskedések mellett egyedül próbálja meg megoldani a gondot.

Vagy talán fáj neki,hogy az anyja nem törődik vele,mert őt is szereti.

Talán üljetek össze mindhárman és beszéljétek meg a dolgot.

Biztosan sikerülni fog :)

2011. márc. 6. 18:35
 13/16 anonim ***** válasza:
39%
Nem "ellenszenves" veled, hanem ellenséges. Picit fogalomzavar van.
2011. márc. 6. 18:44
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
azért mert neked semmi közöd hozzá. nem vagy a vér szerinti apja, akármit csinálsz is.
2011. márc. 6. 18:49
 15/16 anonim ***** válasza:
85%

Ellenszenves nem valaki valivel, hanem valaki valakinek, azt jelenti nem szimpatikus.

A kérdésre válaszolva valószínűleg akkor is ellenséges lenne néha ha vér szerinti lányod lenne, mert a 16 éveseket senki sem érti meg a szüleik meg pláne. jó hír, hogy mire 20 éves lesz biztosan elmúlik ez az állapot.

2011. márc. 6. 19:33
 16/16 anonim ***** válasza:
16 évesen a saját lányod is ilyen lenne és ugyanezeket az érveket hozzná fel. Ilyenek a tinik. Próbálj vele több időt tölteni kettesben.
2011. márc. 6. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!