Miért van az, hogy még 30 évesen is félek az apámtól?
Figyelt kérdés
Kiskoromban sokat vert és fájtak az ütései és az ordító hangjától "lefagytam". Nem szeretnék tőle pofont kapni igaz már 20 éve nem ütött meg de ordításától már "lefagyok". Egyszerűen nem merek neki nemet mondani. Mit tegyek hogy ne féljek az apámtól?
30/F
2011. márc. 6. 14:24
11/16 A kérdező kommentje:
Plusz van egy alkoholista anyám aki azt nézi kivel hogy lehet veszekedni, különélek de telefonon mindig helikoptereznek engemet. Mennyit költesz, mit ettél, miért nem stb... Az anyám gyakran ivással kezdi a napot és mindig a soron következő áldozatával folytatja. Sorrend fater, én, hugom és ugyanaz a kör előlről. Anyám érdekes módon mindig szombaton és vasárnap csinálja de hétköznap ritkábban. És ez is adhat egy okot az öregnek, hogy nekem essen mert a fene tudja innen 140 km-ről mivel hergeli énrólam. Egyszercsak rámtörik az ajtót és összevervek a fater 110 kilós én meg csak 80. :(
2011. márc. 6. 16:44
12/16 anonim válasza:
Én akkor is letenném a telefont a helyedben.
13/16 Pippike válasza:
Te jó ég! :-((
Ne hagyd magad!
14/16 A kérdező kommentje:
Megoldás, ha szerzek egy elektrosokkolót? Ilyen esetre?
2011. márc. 6. 19:23
16/16 anonim válasza:
Te írtad, hogy az apád már 20 éve nem vert meg. Most már nem is fog. Ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!