Pusztán intim elhidegülés elég oka válásra?
Ez kicsit ellentétes.Most akarsz tőle gyereket,vagy nem?Ha meg két év után így állsz hozzá,mi lesz 5-10-20 év múlva?
Könyörgöm,mellette kell állni,bármi baja van...ennyi a lényeg...ha csak az nem tetszik neki,hogy reggel esik az eső,és ezért zsörtölődik...akkor azért kell vígasztalni.De ez viszont is igaz,és ez nagyon fontos,hogy ne legyen egyoldalú!
"Szeretem, mert testileg vonzó és közösen is megértjük egymást és sokban hasonlítunk és a terveink is egybeesnek, de olyan hideg intimitású. Én kalandokat akarok és változatosságot, de ez nála nem megy így nálam meg Ő nem megy."
Akkor mit keresel még mindig mellette?
A feleségem szeret és szerintem nem velem van a baj, hanem éppenhogyan vele ! Az életbe beletartozik a játék az új felfedezése és a kalandok természetesen az intimitás terén is, de a feleségem ebben nagyon elutasító.
Még azt sem akarja engedni, hogy többen legyünk párokkal, hát még a kötözést és egyébb fantáziadús szeretkezésről ne is beszéljek.
Az életbe beletartozik a játék az új felfedezése és a kalandok természetesen az intimitás terén is, de a feleségem ebben nagyon elutasító.
Hazas no vagyok es teljesen megertem a felesegedet azt leszamitva, hogy nem ertem, hogy miert ment hozzad, ha ilyen vagy. Nem neveznem furcsanak a feleseged hozzaallasat, igenis veled van a gond. Nem is a felfogasoddal, hanem azzal, hogy nem jottel ra, hogy kalandot nem hazassagban kell kielni. Ha ilyen kalandvagyo vagy, akkor legyel fuggetlen es azzal fekszel ossze, akivel csak akarsz. Te otthon mintanak azt lattad, hogy a csaladod, a szuleid mas parokhoz jartak? Nem kis ertekrend ficamod van.
"A feleségem szeret és szerintem nem velem van a baj, hanem éppenhogyan vele ! Az életbe beletartozik a játék az új felfedezése és a kalandok természetesen az intimitás terén is, de a feleségem ebben nagyon elutasító.
Még azt sem akarja engedni, hogy többen legyünk párokkal, hát még a kötözést és egyébb fantáziadús szeretkezésről ne is beszéljek."
tehát egy k.urvát akarsz feleségnek, akkor válj el és szedj egyet fel az út szélén...én elég nyitott vagyok szexuális téren, de 1) nem erőltetek semmi olyasmit a páromra, amitől ő idegenkedik, 2) nem tartok orgiákat, meg gruppenpartikat
ha meg nem akarod hozzá kötni magadat, meg nem akarsz még gyereket, akkor minek vetted el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!