Ugye hogy nagyon kíváncsi? Nem túlzás ez, hogy körbejárja a lakásunkat?
Figyelt kérdés
Együtt lakom a nagyimmal. Van neki egy unokatestvére (75 év körüli férfi) aki néha átjön meglátogatni minket.Alapvetően rendes, de iszonyat kíváncsi. Olyanokat csinál, hogy pl megemlítem neki, hogy új szekrény van a szobámban, erre felpattan, és szalad be a szobámba. (Kérdés minden nélkül benyit), vagy megnézi, hogy tiszta-e a fürdőkádunk, el van-e mosogatva, lehajol hogy megnézze csillog-e a csempe.
Ti hogyan rendeznétek le, hogy ne nézzen be mindenhova?
2011. márc. 5. 22:49
11/13 anonim válasza:
Kérdésedre a választ nem tudom , de nekem van egy fiatal ilyen rokonom, és úgy higgyétek el, hogy egyszer még fényképet is csinált. Nem igazán értem, de lehet egyszer megkérdezem, de azt hiszem, nem kapnék normális választ.
12/13 anonim válasza:
Ha engem nem engedne be valaki a lakásába, azt többet én sem engedném be az enyémbe. Menj át hozzá, mikor ajtót nyit told félre az útból, bocs Pistabá, valamit meg kell néznem a fürdőjében. Fel kellene tenned a fapofát, az a baj, hogy Te udvarias vagy vele, nem akarod megbántani, ő meg lekezel Téged, felnőtt ember vagy, nehogy már a saját otthonodban Te érezd rosszul magad!
13/13 anonim válasza:
Tökletesen igazat adok z előttem szoloúónak. Tégy úgy ,mert csak ez segithet,hadd lepödjön meg ő is.Feleségestől!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!