Ugye hogy nagyon kíváncsi? Nem túlzás ez, hogy körbejárja a lakásunkat?
Együtt lakom a nagyimmal. Van neki egy unokatestvére (75 év körüli férfi) aki néha átjön meglátogatni minket.Alapvetően rendes, de iszonyat kíváncsi. Olyanokat csinál, hogy pl megemlítem neki, hogy új szekrény van a szobámban, erre felpattan, és szalad be a szobámba. (Kérdés minden nélkül benyit), vagy megnézi, hogy tiszta-e a fürdőkádunk, el van-e mosogatva, lehajol hogy megnézze csillog-e a csempe.
Ti hogyan rendeznétek le, hogy ne nézzen be mindenhova?
Az.
Ennél csak az én apám rosszabb.
Ugyan nem lakik velünk, de mivel felesben az ő lakása, van kulcsa.
Ha nem vagyunk itthon, mindent kikutat, elolvassa a leveleket, nézi mi van a hűtőben, turkál a ruháim között.
Kizárni meg nem lehet.
Bocsi!Ezen jót mosolyogtam!
Vicces lehet(persze neked gondolom kiakasztó)mikor így nézelődik a lakásban!
csinálj egy plakátszerű valamit tedd oda ahova benéz és ird rá hogy Xy bácsi kinézelödte magát?
Köszi a válaszokat.
Nem szenilis, és nem magányos, mert van felesége, 2 gyereke 5 unokája. Vannak neki haverjai akikkel összejár, sörözik. Mindezek mellett van autójuk, autóval járnak szinte mindenhova, tehát szellemileg is friss(nek) mondható.
Csak egyszerűen kíváncsi. Amúgy itt lakik szinte szomszédban, de a mamám kb 20 éve nem volt náluk, max nyáron az udvarra leülteti a vendégeket, de a lakásába senki sem mehet be. Pár hete valamiért átmentem hozzájuk, és a bejárati ajtóig jutottam, mert szinte hazatessékelt. Amúgy pedig dicsekszik, hogy nekik ilyen-olyan csilivili házuk van (elég jól állnak anyagilag) meg most is mit vettek a lakásba. Azt sem lehet mondani, hogy kupi lehet náluk, mert takarítónő jár hozzájuk minden héten + a felesége még "csak" 62 éves, és fizikailag nagyon jól van. Csak kíváncsi de nagyon...
Engem is kiakasztana. Megértelek.
Vagy erélyesen, de normálisan rászólsz, hogy azért álljon már meg a menet, vagy pedig elrejtessz a lakás különböző pontjain szexuális segédeszközöket, újságokat. Vagy ha van nála táska/szatyor, te abba nézel bele. Jobbat nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!