Hogy intézzem el hogy ne legyenek ilyenek egymással?
Figyelt kérdés
2 lányom van, egy 16 és egy 14 éves, sokszor előfordul mostanában hogy a kicsi felidegesíti a nővérét, ő meg leüti a kicsit mint a taxiórát és jön hozzám sírva a kicsi hogy a nővére megverte, ilyenkor nem tudom eldönteni hogy melyikükre haragudjak,2011. márc. 4. 19:10
1/14 anonim válasza:
Mindkettőre.Ne tegyél különbséget mert akkor csak még jobban eldurvul a helyzet.
2/14 anonim válasza:
Honnan vette a bátorságot a nagyobb, hogy ha idegesítenek, ütök? Nem üthet meg senki, senkit.Se testvért, se szomszédot, se gyereket, se szülőt.
A nevelésnek és a példának elégnek kell lenni, hogy tudja a gyerek, hogy "a bántalmazás a mi családunkban nem szokás".
3/14 anonim válasza:
Mindkettejüket szidd le. A nővért, hogy így intézi el a konfliktusokat, a kicsit azért, mert provokálja a nővérét.
4/14 A kérdező kommentje:
legközelebb le is fogom őket szidni csak azt nem értem se én se a férjem hogy a kicsi mért piszkálja a nővérét
2011. márc. 4. 19:43
5/14 anonim válasza:
Gondolom, hogy bizonyítsa, hogy ő a kedvenc. Arra számít, hogy megsajnáljátok.
6/14 anonim válasza:
Nincs olyan provokáció, piszkálás, ami akár kicsi ütéssel végződik.
Talán a nagyobb gyereked uralkodni vágyását -amit a többszöri veréssel is kimutat- rosszul tűri a kissebbiked.
7/14 A kérdező kommentje:
a nagyobbik nem ér hozzá csak úgy, ha már ő megüt valakit arra oka van, egyébként nem egy verekedős típus de úgynézki hogy elpattant nála a húr, sokáig oda se figyelt rá, de nem csodálom hogy lecsapja, ha az én testvérem mondana nekem ilyeneket akkor én is lecsapnám, nem írom le hogy miket mond a kicsi neki mert az nem ide való
2011. márc. 4. 19:59
8/14 anonim válasza:
Akkor meg vedd elejet annak, hogy a nagyobbik megusse a kicsit, azzal hogy raszolsz a kicsire. Mit varsz?Hogy a nagyobbik turjon?
9/14 anonim válasza:
Bízd a nagyobbra, milyen büntetést kapjon a kisebb;)
10/14 anonim válasza:
Nekem most nagyon eszembe jutott mennyire utaltam amikor az ocsem megutott de ha visszautottem anyam azzal visitott, hogy nekem nincs jogom megutni a kicsit. Hat hogyne,es neki van?
Nezzel ra arra a kisebbikre, miert csinalja amit csinal, egy beszelgetessel sokra mennetek szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!