Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szerintetek az akváriumom...

Szerintetek az akváriumom hogy csinálhatnám meg hogy két részből álljon DE össze köttetésbe legyenek egymással víz ügyileg?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 17:40
 1/8 anonim ***** válasza:
szúnyoghálóval, valamilyen szövet anyaggal, sűrű szemű dróthálóval leválasztod a kívánt részt.
2010. máj. 3. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:

valami műanyag rács lenne jó hozzá, de én olyat még nem láttam.

Vagy fogsz egy nagyobb műanyagdobozt, (100Ft-os boltból) azt kifúrkálod, belerakod az egy halat, aztán a többi meg szabadon úszkálhat, csak azt nem tudom akkor hogy eteted meg azt a bedobozolt szerencsétlent.

2010. máj. 3. 21:50
 3/8 A kérdező kommentje:
teljesen két félre akarom választani az akváriumot mert kis törpe harcsákat nem akarok együt tartani guppykal
2010. máj. 4. 15:51
 4/8 A kérdező kommentje:
egy példa 10l-es akváriumnál 5l legyena guppyknak 5 a törpéknek
2010. máj. 4. 15:51
 5/8 anonim ***** válasza:

remélem te is tudod a választ és nem akarsz 1-1 halnál többet tartani abba az 5-5 literes vízbe,

ez állatkínzás lenne,

akkor inkább szerezz be még egy ekkorra akváriumot, és meg van oldva egy Y alakú csővel a levegőztetés.

számolj úgy a halakkal h egy guppy 4-5 centisre is megnől, és annak annyi liter víz is kell!!!

2010. máj. 4. 18:27
 6/8 A kérdező kommentje:
hülye gyerek irtam hogy példa !!!
2010. máj. 5. 14:45
 7/8 anonim ***** válasza:
hát ha van modorod ideírni, akkor legyen eszed is és ne ekkora példákkal dobálózz mert kinézem belőled h nem is példa volt az amúgy példának szánt /hülye gyerek/
2010. máj. 5. 21:42
 8/8 A kérdező kommentje:

olvasni tudni kéne amugy egy 50L-es aksiról volt szó csak gondoltam hogy ha 10l-est irok könnyebb megérteni

ember te nem ismersz vagyis ne dobálózz ilyenekkel hogy kinéznéd belőle

2010. máj. 6. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!