Ha a párom a volt barátnoje lakásában lakik, és a csaj heti 1szer ott alszik, akkor aggodjak?
"akkor levágnám a farkát és megetetném vele,plusz a szeme láttára csalnám meg a legjobb barátjával"
Azért nem ezt nevezik szerintem egészséges féltékenységnek...
Dehogynem, én is ezt tenném a férjemmel.
Ugyehogy?!? :P
Manapság tul sokat gondolnak a férfiak magukrol...
Hát engem egyiksem nézzen valami pancsernek,mert végképp nem vagyok az.Szerintem bármelyik no 2szer átugorja a férfiakat a családban,mert mi azért valljuk be,tobbet turunk,mind fájdalomban,mind munkában.Ezek meg,ha elkapja oket 1kis influenza,vagy ne adj Isten vérvételre kell menni,akkor haldokolnak.én most fogok szulni,szoval nekem ne ugráljanak.
.én most fogok szulni.
????????????
"Amikor ezt kozolte,én kozoltem vele,hogy ha esteleg véletlenul nosztalgiázni akarna a volt barátnojével,akkor levágnám a farkát és megetetném vele,plusz a szeme láttára csalnám meg a legjobb barátjával."
Van okod aggódni. Tudod, van az a mondás, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap. Aki ennyire hangoztatja, hogy ez meg az lenne, ha megcsalnák, annál én el tudom képzelni, hoyg nem akarja észre venni a nyilvánvaló jeleket erre.
Akkor összefoglalva,gyermeket vársz a párodtól,de teljesen külön városban éltek,és a párod exnője hetente egy napot a párod lakásán tölt.(amit bevallottak).
Ne haragudj,de ez nem normális dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!