Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párom a volt barátnoje...

Ha a párom a volt barátnoje lakásában lakik, és a csaj heti 1szer ott alszik, akkor aggodjak?

Figyelt kérdés
Van ott még 1lakotársa a páromnak,szoval mind a 3an kulon szobában alszanak,de engem ez akkoris idegesít,mpedig bizom a páromban.én vagyok a paranoiás??ugye nem?
2011. márc. 3. 20:54
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
én MéG nem tettem meg!!!jol irtad...amilyen hormonális változásaimban vannak mostanság,meg ez a rossz ido is,egyszer attol félek,hogy repul majd a balkonrol.Eddig az volt a szerencséje,hogy nem tudok annyira csehul káromkodni még...
2011. márc. 3. 21:20
 12/20 anonim ***** válasza:
51%

"akkor levágnám a farkát és megetetném vele,plusz a szeme láttára csalnám meg a legjobb barátjával"

Azért nem ezt nevezik szerintem egészséges féltékenységnek...

Dehogynem, én is ezt tenném a férjemmel.

2011. márc. 3. 21:22
 13/20 A kérdező kommentje:

Ugyehogy?!? :P

Manapság tul sokat gondolnak a férfiak magukrol...

Hát engem egyiksem nézzen valami pancsernek,mert végképp nem vagyok az.Szerintem bármelyik no 2szer átugorja a férfiakat a családban,mert mi azért valljuk be,tobbet turunk,mind fájdalomban,mind munkában.Ezek meg,ha elkapja oket 1kis influenza,vagy ne adj Isten vérvételre kell menni,akkor haldokolnak.én most fogok szulni,szoval nekem ne ugráljanak.

2011. márc. 3. 21:26
 14/20 anonim ***** válasza:

.én most fogok szulni.

????????????

2011. márc. 3. 21:28
 15/20 A kérdező kommentje:
ja!!!Csak ez nálunk bonyolult.1falubol származunk,de a párom 10éve Csehországban él,ott dolgozik,én meg míg meg nem szulok,addig itthon vagyok Szlovákiában.
2011. márc. 3. 21:32
 16/20 anonim ***** válasza:

"Amikor ezt kozolte,én kozoltem vele,hogy ha esteleg véletlenul nosztalgiázni akarna a volt barátnojével,akkor levágnám a farkát és megetetném vele,plusz a szeme láttára csalnám meg a legjobb barátjával."

Van okod aggódni. Tudod, van az a mondás, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap. Aki ennyire hangoztatja, hogy ez meg az lenne, ha megcsalnák, annál én el tudom képzelni, hoyg nem akarja észre venni a nyilvánvaló jeleket erre.

2011. márc. 3. 21:35
 17/20 anonim ***** válasza:
jajj jajj jajj :S
2011. márc. 3. 21:35
 18/20 A kérdező kommentje:
én komolyan megcsinálnám,ha beteljesedne amit irtam.De ismerem annyira a párom,hogy nem tenné meg,csak ha már végleg szétmennénk.Mind1,nem akarok magyarázkodni,csak tudni akartam,hogy ez normális e,hogy ugy érzek ahogy.De ezek szerint az.
2011. márc. 3. 21:38
 19/20 anonim ***** válasza:
79%

Akkor összefoglalva,gyermeket vársz a párodtól,de teljesen külön városban éltek,és a párod exnője hetente egy napot a párod lakásán tölt.(amit bevallottak).

Ne haragudj,de ez nem normális dolog...

2011. márc. 4. 09:12
 20/20 anonim ***** válasza:
hát nemtudom nekem pl exem ha pesten van ott alszik nálam külön ágyban vagy az én franciaágyamba mer győrbe tanul aztán ha van dolga nálam a legegyszerűbb lennie... barátnőm meg ismer annyira hogy tudja joban vagyok az összes volt barátnőmmel élveztem a velük töltött időt de megavolt az oka amiért szakítottunk és tudja h nem kezdeném ujra ezért nem is problémázik rajta. ha ismered és megbizol benne(ezt már több itteni kérdésnél is megjegyzetem) vele vagy akkor tudod h mit tenne meg és mit nem. innentől kezdve vagy elfogadod hog yigy él és tudod h nem fog vele megcsalni vagy nem eztmár neked kell eldöntened. viszont hameg meg akarna csalni akkor megtehetné bárkivel mind1 h volt barátnő vagy egy uj koleganő...
2011. márc. 5. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!