Ha a párom a volt barátnoje lakásában lakik, és a csaj heti 1szer ott alszik, akkor aggodjak?
Ha albiról lenne szó, és tegyük fel nem akar pl. egy-két hónapot elbukni , mert van akinek számít annyi is, akkor nem gáz.
De mint írod, az exe lakásában (!) lakik. Hogy fizet neki a lakhatásért? Albérlő ott vagy mi? Sántít vmi....
Már megemlítettem,tobbszor is.,,Dehát,míg én nem tudok odakoltozni hozzá,addig minek béreljen másik lakást egyedul.Az ugy drága lenne...,,
Amikor ezt kozolte,én kozoltem vele,hogy ha esteleg véletlenul nosztalgiázni akarna a volt barátnojével,akkor levágnám a farkát és megetetném vele,plusz a szeme láttára csalnám meg a legjobb barátjával.
Nagyonis megbízom benne,de azért az az alapveto féltékenység bennem van.
Jah,albérlok.A csaj nem lakik ott,csak heti 1szer,fél napra.
Tuti,hogy fizet neki,mert a multkor intéztunk vmi banki tranzakciot,és láttam a számlakivonatot.Ott rajta volt feketén-fehéren,hogy fizet,és mennyit.
"akkor levágnám a farkát és megetetném vele,plusz a szeme láttára csalnám meg a legjobb barátjával"
Azért nem ezt nevezik szerintem egészséges féltékenységnek...
Te se vagy semmi:)
Nálunk ilyen alternatíva nem létezne.
Ez nem állapot. repülne.
hát...sztem ne tűrd el!ez egyálatlán nem normális!
kíváncsi lennék azért arra,h ha te laknál a volt férjednél,akkor a párod mit szólna hozzá!abszolút jogosan igenis féltsd a párod,mert ha még eddig nem történt köztük semmi,előbb-utóbb tuti hogy fog!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!