Na erről mi a véleményetek? 12 éves kislányt füröszt a mostoha apukája?
Figyelt kérdés
A saját véleményemet majd írom.2011. márc. 2. 20:45
11/33 anonim válasza:
Nekem volt egy ismerősöm, kisfiú, akit 10 éves koráig az anyja fürdetett meg pisiltetett. Én meg 19 éves koromig anyukámmal aludtam egy ágyban. Igen, nagyon furcsa dolgok ezek, de nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!
12/33 anonim válasza:
Semmi, rossz az aki rosszra gondol, ennyi erővel mesét se kell olvasni lefekvés után neki.
Lehet az a gyerek szellemileg visszamaradott is.
Nyilván még nincs egy 12 éves szintjén, ha ilyesmire van szüksége.
13/33 anonim válasza:
ha a gyereket azért fördetik mert nem tud 1edül mert pl fogyatékos az még ok, de ha a gyerek "normális" akkor az apuka addig fogja fürdetni még meg nem dugja:) aztám meg lecseréli anyukát a kicsilányára
14/33 anonim válasza:
Éppelméjű embernek ilyesmi meg sem fordul a fejében hidd el!
15/33 anonim válasza:
Igen, attól függ, tud-e egyedül fürödni.
16/33 anonim válasza:
én már 5 évesen is egyedül förödtem
17/33 anonim válasza:
én már 8 hónaposan fürödtem egyedül
20/33 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék már a kérdező véleményére....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!