Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hülyézi le az új nö az...

Miért hülyézi le az új nö az exet? Aztán csodálkoztok, hogy a gyerek nem akar látni titeket?

Figyelt kérdés
Minek kell mindenféléket mondani rá?
2009. febr. 17. 16:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%

17:23-as vagyok.

Bocs, kicsit más a szitu amiről én írtam.

Viszont: igen, volt olyan is, hogy én hülyéztem le a pasim ex nőjét. Persze nem ismertem személyesen, csak annak alapján amit a fickó mondott. Ha az tényleg úgy volt, hát az gáz. Ha mégsem.... hááát, akkor a fickó a saját bűneit akarja takargatni.

Biztos engem is hölyéztek már le :)

ÁRTATLAN VAGYOK :)

Na, azért nem annyira :)

2009. febr. 18. 17:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Megeshet,hogy valóban csak a pasi elmondása alapján tudja "megismerni" az új az exet,és persze ez eléggé igazságtalan az exre nézve.

DE amikor már jóformán minden új közös ismerős elmondja ugyanazt,többször is...hát annak bizony már nem kicsi a valóságalapja,úgyhogy én ez alapján hülyézem az exet,persze SOHASEM a gyerek előtt!!!

Lehet elítélni érte :)

2009. febr. 18. 22:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha hülye hát hülye.

De a gyerek előtt nem szabad, mert neki az ÉDES anyja, akit ő a legjobban szeret. S ez így jó.

Te gyerek vagy? Mondd meg, hogy előtted így nem beszélhet. Mondja légyszi ahátad mögött. Mert Te mindkét szülőt szereted. S ő mit szólna , ha lehülyéznéd az anyját? Ha nem mered, akkor üzenj apuddal!

2009. febr. 20. 12:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Én meg úgy jártam, engem fikázott állandóan az ex férjem új asszonykája.... volt ott némi féltékenykedés, hogy kibékülhetünk.... fikázgatott, fikázgatott, egyszer leállítottam. Volt egy kis csend. Aztán megint elkezdett fikázni a gyerekeim előtt. Megkértem az exemet, ugyan állítsa már le, mert én nem piszkálódom, de ha nem állítja magát elkezdem, de akkor Ő fog sírva fakadni!

Aztán a gyerekeim azzal az infóval jöttek, hogy apa új feleségének az előző házasságából származó gyermeke kijelentette: mennyire szeretné, ha én lennék az anyukája....

UPSZ!

Hajjaj..... na, hogy még ebből mi lesz ha az exem felesége fülébe jut ez a dolog....

belegondolni is rossz....

Szóval, én írigykedés miatt vagyok "hülyézve".... ez van, így járt :)

2009. febr. 23. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!