Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a férjetek strici?
Vagy lányokat közvetít, vagy csak átveri őket, és lefotózza azzal a címszóval, hogy kiközvetíti őket ügynökségeknek és csak saját szórakozására kellenek neki a képek.
Nem tudom, melyik igaz.
És ez (bármelyik eset) nem bűncselekmény?
A kerítés az bűncselekmény, amit 3-5 évvel jutalmaznak. A pénzért nőt árulás emberkereskedelem, ami 9 év. Plusz a bevételek miatt adócsalás, ami megint csak bűncselekmény.
Én elválnék, de ha szereted a balhés palikat, meg a Kozma utcánál felmászni a póznára, és onnan ordítani neki, akkor maradj vele. De nem tudom hány éve csinálja ezt, ha jópár, mondjuk 5, akkor én már elgondolkodnék, hogy kell e ez nekem...
De!
A "kerítés" (striciként futtatás)bűncselekmény.
A fotózás és közvetítés akkor bűncselekmény, ha szexuális szolgáltatás céljára közvetít.
Ha modellnek, akkor nem.
Ha csak azt mondja,hogy munkát szerez nekik, de mégse, és ezért ellenszolgáltatást(PÉNZT) kér, akkor az csalás és szélhámosság, az is büntetendő.
Nem kér pénzt. Azt mondja, ingyen portfóliót csinál. meg azt mondja, több külföldi újsággal kapcsolatban áll, ílletve kísérés melót ajánl.
Szerintem évek óta csinálja.
azért nem hiszem, hogy ez lerí az emberekről...
te jó ég, ezt hogy reagáltad le?
abban biztos lehetsz, hogy nem fogja abbahagyni soha-soha...
Én jól letolnám, hogy eltitkolta előlem. Meg különben is, milyen dolog ez!!!
Elválnék tőle az biztos. A lányoknak is elmondanám, hogy csaló.
Feljelentéssel is fenyegetőznék, ha nem hagyja azonnal abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!