Közületek valakinek mondott valaha olyat az apja, hogy szereti, vagy hasonló?
Igaz mondani nem szokta, de nálunk rendszeres az ölelés, és minden nap beszélgetünk legalább egy kicsit, de van hogy hosszú órákat.
Igaz, amit egy előző válaszoló írt, hogy mióta idősebb lettem azóta kicsit fél, nehogy "félreérthető" legyen a szeret kifejezése, de még így is szerintem sokan azt mondanák, hogy furcsa milyen közeli a kapcsolatunk, szimplán csak azért, mert a többség nem ebben nőtt fel, nem ehhez szokott.
Nekem mondta:) Nagyon szeretem édesapámat, bármit megtenne értem.
20-L
Nekem mondja..mindig is mondta. Amikor kislány voltam is.
Most, hogy elköltöztem otthonról, mert már a párommal élek, akkor is van, hogy megölel és azt, mondja, hogy szeret.
Apunak mindig az volt a véleménye, hogy addig kell kimutatni, hogy szeretünk valakit, amíg él.
Én is ennek a híve vagyok és igyekszem minden nap kifejezni a páromnak is, hogy örülök, hogy velem van.
Amúgy Apu biztos nem mindennapi ember, gyerekkoromtól kezdve felnéztem rá :)
22/L
Nekem se mondja, hogy szeret, de a viszonyunk nagyon jó és tudom, hogy nagyon szeret.
De mi a furcsa abban, hogy egy apa szereti a lányát??:S
"csak" egy apa? Mitől kevesebb Ő egy anyától? Jobb esetben szerintem nem kéne, hogy így legyen. Ugyanolyan része kéne, hogy legyen a családban...
Legalábbis nálunk az apa ugyanúgy a család része és nem csak egy pénzkereső..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!