Szüleim elől hova rejtsem a naplómat?
Ajánlom ezt a cikket: [link]
Ezt mentsd el a pendrive-odra, így nem tudják megnézni a szülők ha magadnál tartod, és nem tudják felolvasni az iskolában.
Én az ágy mögé, egy párna alá rejtem. Ha akarja elolvassa anyukám, apukám és bátyám. De remélem tisztelnek annyira, hogy nem olvasnak bele.
Különben szüleim nem használhatják fel ellenem, mert az nekik lenne égő. :D Max tudnak róla, és még esetleg toleránsabbak is lesznek velem...
17:41-es vagyok.
Egyszer anyum kereste egyik barátnőm telefonszámát 3.-4. osztályban, és bátyám az egész naplót felolvasta... :\ és hülyének nézett, meg hogy az akkori szerelmemen mit össze drámázok...
Végül is jó kislány vagyok, nincsenek olyan vészes dolgaim... De azóta már találtam neki jobb helyet =) megint csak az ágy mögött, de becsúsztatom a lepedő alá, és azt az ágyat nem használom, tehát ott sose kutat senki. Előtte meg jó sok plüss állat.
De az egyszerűség kedvéért rejtheted a ruháid alá. Télen a nyáriak alá, nyáron a téliek alá. Nem biztos, hogy a legbiztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!