Sok a korkülönbség? 22 éves lány és egy 34 éves férfi között? Mit gondoltok? Lehet belőle valami? A lány komolyabb gondolkozásban én mint férfi meg elég fiatalos vagyok.
szerintem ez a korkülönbség nem sok, ha összeilletek és a hosszú távú terveitek nagyjából egyeznek, akkor megéri megpróbálni.
22N
Kapcsolat lehet, emberileg nem gond, kezelhető szerintem.
Viszont, ha komolyra fordul és gyereket akartok majd fel kell, hogy készülj arra is, hogy a lányok 29-30 éves korban jutnak oda, hogy anyaságot vállaljanak.
Az még, mondjuk hét év, ami azt jelenti, hogy 41 leszel amikor megszületik a kisfiad, majdnem 50 amikor általános iskolába megy. Középsuliról egyetemről ne is beszéljünk :)
És a gyerek még akkor is időt, energiát igényel. Nem tudom h neked lesz-e 50-60 évesen energiád egy tini lelki problémáira stb.
Ezen kívül OK szerintem :)
Attól függ, milyen terveid vannak a lánnyal! Én 20 évesen egy 44 éves férfi barátnője voltam. 5 évig működött, aztán rádöbbentem, hogy én teljesen mást akarok az élettől! Nem bántam meg, mert sokat tanultam tőle. Főleg emberileg.
Rövidtávon biztosan működne, ha csak erről lenne szó, de ugyebár nem a korkülönbség a legnagyobb probléma, ami gondot okozhat egy kapcsolatban!
CSak ez ne tartson vissza!
Elmegy.
Viszont: én is 34 vagyok, csak nő, és nem érzem magam "elég fiatalosnak". Baromi fiatalnak érzem magam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!