Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ugyanúgy hívnak, mint az...

Ha ugyanúgy hívnak, mint az édesapámat, akkor utazhatok az ő nyugdíjas szelvényével?

Figyelt kérdés

Persze nem jogszerűen...de meg lehet csinálni? Láttam én már huszonéves fiatalokat is nyugdíjas szelvénnyel utazni (lehet rokkantnyugdíjasok voltak - bár nem úgy néztek ki).

Gondoltam egyszer én is hasznot húzhatnék állambácsi kedvességéből...de kell még valamit bemutatni hozzá? A nevem ugyanaz, mint édesapámnak. Ő már nincs abban az állapotban, hogy hasznát vegye, nekem viszont segítség lenne...

2011. márc. 1. 09:40
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Azt nem értem drága hölgyek, urak, hogy minek veszekedtek azon, hogy ezzel a kérdező kinek mennyi kárt okoz. Akkor okozna kárt ha lemásolna egy ilyet, és mindennemű alap nélkül használná. Az, hogy egy eredetileg is jogosan kiállított okmányt egy olyan ember helyett használ akinek már nincs szüksége rá, lehet, hogy turpisság, de nem lopás...
2011. márc. 2. 10:39
 32/34 anonim ***** válasza:

De, lopás, csalás, hazugság.

Ha ez belefér, hát lelked rajta.:(

2011. márc. 2. 10:51
 33/34 anonim ***** válasza:
Igen
2011. márc. 2. 19:31
 34/34 anonim ***** válasza:
A gyógycipőjét is hordhatod.
2011. márc. 2. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!