Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg a barátnőmn...

Hogyan mondjam meg a barátnőmnek hogy hogy fogyjon le? Úgy hogy ne hisztizzen?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt. Amikor összejöttünk a 163 centijéhez kb 50 kiló volt.

Nagyon szép alakja volt, nem tudtam róla levenni a szemem.

De most kb 56-57 kiló. Nem csúnya meg elhízott, de látszik a lábán, fenekén a plusz. És már így nem tetszik annyira ő sem.

Szeretem őt, de azt veszem észre hogy az utcán megnézem a vékony lányokat, vagy arról fantáziálok hogy olyan lányokkal vagyok akik olyan véknyak mint a barátnőm volt.

Én legalább heti háromszor járok konditerembe, hogy formában tartsam magam, nem gondolom úgy hogy mivel már van párom az feljogosít arra hogy ne törődjek magammal.

A múltkor megemlítettem neki hogy lejöhetne velem futni és (semmi mást csak hogy nincs -e kedve, bár az is igaz hogy azért hogy mozogjon) fél napig nem szólt hozzám utána mert lekövéreztem.

Hogy lehet egy nőnek olyat mondani hogy ideje fogyózni úgy hogy ne sértődjön meg hanem hogy belássa hogy szüksége van rá?

2011. febr. 28. 14:06
 31/96 anonim ***** válasza:
72%

Hogy lehetsz ilyen paraszt?

Nem értem miért van a lány veled már 3 éve!:S

Szerintem a barátnődön még így +6 kilóval sincs felesleg!:S

Te biztos tökéletes vagy?!:S

Hagyd el azonnal,mert ő jobbat érdemel!

2011. febr. 28. 14:24
 32/96 A kérdező kommentje:

"Hát már ne,haragudj de ha fordítot esetben lenne ha ő kérné hogy fógyozál neked nem esne szarul"

Egyszer megemlítette hogy tetszenek neki a kockahasú palik amikor néztünk egy filmet.

Azután kezdtem el kondizni.

Így estt.

2011. febr. 28. 14:24
 33/96 A kérdező kommentje:

Folyamatosan kérdezem hogy mit szeretne, elégedett e velem stb.

Próbálok neki tetszeni. Most akkor az a baj hogy azt várom el tőle amit magamtól is?

Az meg vicces ahogyan egykét válaszoló frusztrációja feljön és engem oltanak szándékosan félremagyarázva a kérdést

2011. febr. 28. 14:28
 34/96 anonim válasza:
76%
Én kettő gyereket szültem 170cm vagyok és kb 80kg.Mégsem mondja a párom hogy fogyak le ugyan úgy kíván mikor 56kg.voltam.Te akkor nem szereted a barátnődet remélem hamar észre veszi és elhagy a b...ba!
 35/96 anonim ***** válasza:
79%

Bocs, de ha hirtelen ledob 6-8 kilót (netán többet), akkor azért fogod dobni, mert elsősorban a melléből fogyott, és az se olyan, mint három éve.

Ő meg azon fog parázni, hogy úúúúristen, hízott fél kilót, el fogod hagyni, és gyorsan le kell adnia. Nem fog előtted meztelenül mutatkozni, olyan lesz, mint egy darab fa, mert azon jár az esze, látod-e, hogy hízott két dekát, és ha egy este neked nem lesz kedved szexelni, akkor kiakad, mert még mindig kövérnek látod.

Ezt így előre lehet borítékolni.

Csak az a kérdés, hogy most szakítotok, vagy később.

36/96 anonim ***** válasza:
81%

"Egyszer megemlítette hogy tetszenek neki a kockahasú palik amikor néztünk egy filmet.

Azután kezdtem el kondizni.

Így estt."

Jaj most jön ez a duma. Attól még lekövérezted, és szerinted ez hogy eshetett neki?:) Hm? Normálisan is lehetett volna mondani, hogy gyere menjünk el futni vagy bármit...De nem így. A bántó szavakból szerintem senki sem ért. Na meg ez a plusz 6 kiló neked kövér? Figyelj, szerintem is fontold meg, lehet, hogy tényleg jót tenne, ha inkább keresnél egy másik lányt, olyat amilyen ő volt régen, ha az is hízik 6 kilót akkor azt is hagyd el és keress másikat.... Ha neked csak az igényeid a fontosak , meg a külső akkor így kéne tenni. Vagy már kiábrándultál a barátnődből a 6 kiló "felesleges" miatt? Mert ugye tudod, hogy ez egy oltári nagy baromság, hogy plusz hat kiló az már kövérségnek számít. És mitől szedett fel pár kg-t?

Úgyhogy nézz magadba is, ne csak a barátnődben keresd a hibát. És fontold meg a szakítást. Mert mi van ha egyszer összeházasodtok, és gyereket fog szülni, és szülés után is rajta lesznek a plusz kilók? Csalni fogod vagy mi? Látom manapság nem igazán létezik igaz szerelem.

2011. febr. 28. 14:30
 37/96 anonim ***** válasza:
80%
Úgy tűnik a leírásodból, te soha nem szeretted őt... "nagyon szép alakja volt... így már nem tetszik annyira ő sem" Aztán közlöd velünk, vadidegenekkel, hogy nem érted, miért hisztizik... Én azt nem értem, miért van még veled.
2011. febr. 28. 14:30
 38/96 anonim ***** válasza:
40%
Én megértelek. Nagyon rossz mikor van valaki akit szeretsz, de külsőre nem kívánod már (vagy kevésbé). Bár az itt undorítónak megnevező, hisztis p*csákat nem értem... Kommunikáció!!! Ha valami nem jó meg kell beszélni, de az itt válaszolók többsége szerint meg hagyja el. Érdekes elgondolás, mikor majd a barátnő ír ide, hogy felszedett pár kg-t, és elhagyta a barátja, akkor neki mit fognak javasolni az ide válaszolók többsége? Nem összejönni a nehéz, hanem a társat megtartani. Meg kell beszélni, ha valami már nem annyira tetszik a másikban és megpróbálni javítani rajta, nem egyből a könnyebb utat választani és szakítani.
2011. febr. 28. 14:32
 39/96 A kérdező kommentje:

"Jaj most jön ez a duma. Attól még lekövérezted, és szerinted ez hogy eshetett neki?:) Hm? Normálisan is lehetett volna mondani, hogy gyere menjünk el futni vagy bármit..."

Ha elolvastad a teljes magyarázatot akkor értenéd hogy nem kövéreztem le csak megkérdeztem hogy nem jön e le futni.

ennyi

Itt jön elő a rejtett frusztráció az emberekből

2011. febr. 28. 14:33
 40/96 anonim ***** válasza:
87%

Én pedig most téged idézlek

"bár az is igaz hogy azért hogy mozogjon) fél napig nem szólt hozzám utána mert lekövéreztem."

Mert lekövéreztem... Szerintem elég egyértelmű, hogy akkor valóban lekövérezted. Vagy nem emlékszel mit írtál?

És ez szó szerint van írva, mást nem gondolhat az ember...

2011. febr. 28. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!