Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg a barátnőmn...

Hogyan mondjam meg a barátnőmnek hogy hogy fogyjon le? Úgy hogy ne hisztizzen?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt. Amikor összejöttünk a 163 centijéhez kb 50 kiló volt.

Nagyon szép alakja volt, nem tudtam róla levenni a szemem.

De most kb 56-57 kiló. Nem csúnya meg elhízott, de látszik a lábán, fenekén a plusz. És már így nem tetszik annyira ő sem.

Szeretem őt, de azt veszem észre hogy az utcán megnézem a vékony lányokat, vagy arról fantáziálok hogy olyan lányokkal vagyok akik olyan véknyak mint a barátnőm volt.

Én legalább heti háromszor járok konditerembe, hogy formában tartsam magam, nem gondolom úgy hogy mivel már van párom az feljogosít arra hogy ne törődjek magammal.

A múltkor megemlítettem neki hogy lejöhetne velem futni és (semmi mást csak hogy nincs -e kedve, bár az is igaz hogy azért hogy mozogjon) fél napig nem szólt hozzám utána mert lekövéreztem.

Hogy lehet egy nőnek olyat mondani hogy ideje fogyózni úgy hogy ne sértődjön meg hanem hogy belássa hogy szüksége van rá?

2011. febr. 28. 14:06
 21/96 A kérdező kommentje:

"Én sem vagyok csontika, 168 cm-hez 53 kg"

akkor az a kategória vagy ami barátnőm volt.

60 kilósan majd nézd meg magad és hasonlítsd össze régi képpel, van egy tippem melyik fog tetszeni

Attól hogy valakin nincsenek hurkák már anorexiás?

2011. febr. 28. 14:16
 22/96 anonim ***** válasza:
92%
Úgy látom manapság márcsak a külső a fontos, az őszinte szeretet/szerelem már nem igazán számít. :S:( Szomorú.
2011. febr. 28. 14:17
 23/96 anonim ***** válasza:
90%
Először is nem mindegy mi az oka annak, hogy meghízott, lehet akár a fogamzásgátló lelki problémák, stb. vagy egyszerűen ő most így érzi jól magát, ez a plusz 6-7kg hát egyáltalán nem a világ vége, szinte semmi, nem értem mit kell ezen úgy kiakadni. Inkább beszélgetni próbálj vele, hogy minden rendben van-e az egészségével, ahelyett, hogy elküldöd fogyózni.De ja, ha nem tetszik keres magadnak valami anorexiás csajt!
2011. febr. 28. 14:18
 24/96 anonim ***** válasza:
85%
Tunya test? Úgy beszéltek mintha 120 kilós lenne és alig férne be az ajtón! Egy egészséges fiatal lány,aki 163 cm magasságához képest egyáltalán nem kövér!!!!Egyáltalán nem biztos,hogy nem érzi így jól magát!Hogy a párja nem hajlandó semmilyen változást elviselni,mert neki csak az 50 kilósoktól lesz merevedése,hát így járt.De attól még ez a lány alkatilag pont jó,csak épp egy se.ggfejjel jár.
 25/96 anonim ***** válasza:
41%

Nő létemre nem értem, miért kell lehurrogni a kérdezőt..beleszerett annak idején egy nőbe, aki azóta felszedett magára pár kilót, s így már nem olyan szép, mint azelőtt. Hétköznapi történet.

Attól, hogy leírva ideálisnak, esetleg kevésnek tűnik a 163 centihez 57 kg, még lehet, hogy élőben máshogy jön le: nem mindenkin oszlik el egyenletesen.

Nyilván akik a földig oltják a kérdezőt, azok a nők, akik szülés után sem adnak magukra, aztán sírnak, ha másfelé kacsintgat a férjük.

Mivel a kérdező maga is kínosan ügyel a saját testsúlyára, elkerülhetetlen, hogy más (a párja) testsúlya mellett csak úgy elmenjen szó nélkül. Nyilván, akik maguk sem sportos alkatok, kevésbé tennék szóvá. Megjegyzem nem lekövérezve lett a csaj, hanem elhívták mozogni. Nem hisztizni kéne, hanem elgondolkodni, hogy miért van ez.

21L

26/96 anonim ***** válasza:
81%

Azért vagy undorító, mert 3 év után szegény lány felszedett 6 kilót, te meg majdhogynem lekövérezed :D viccelsz ugye

most komolyan 6 kiló 3 év alatt. Na nehogy azt mondd nekem, hogy te egy dekát sem híztál. Márcsak azért se, mert ha heti 3x kondizol már csak az izom növeli a testsúlyod. Na mind1, a nőt kellene szeretni, aki ő, aki belül van, nem azt aki kívül. Tény fontos a külső, de nem 30 kiló ment rá, ami már szégyellhető lenne. ha felkúszik 65-ig akkor még azt mondom reklamálj, de könyörgöm vedd elő az eszed picit,ha van. Ha meg a külső számít akkor inkább menj el k.rvázni. Jobban jársz. Ő is, minden bizonnyal. gyereket meg soha ne csinálj neki...

2011. febr. 28. 14:19
 27/96 anonim ***** válasza:
28%
Akkor ezúttal "lökd rá" egy másik mérlegre, amit előtte megbuzerálsz és most 65 kg-t mutat! MAJD észheztér!
2011. febr. 28. 14:20
 28/96 anonim válasza:
74%
Hát már ne,haragudj de ha fordítot esetben lenne ha ő kérné hogy fógyozál neked nem esne szarul?Amúgy is nagy kofferba lehet csak igazán pakolni.Még te vagy felháborodva,hogy mindenki le szól.Nem a külső számít hanem a belső.És mi lenne ha még szült volna is?Ha? Kérdem én akkor elhagyod mert kövér?Szánalmas vagy.Meg sem érdemled a barátnődet.Hülye f..sz!
2011. febr. 28. 14:22
 29/96 anonim ***** válasza:
81%

És ha terhes lesz és sokat felszed, és szülés után is marad rajta pár plusz kiló akkor elhagyod vagy mi?

Te tényleg undorító vagy!!!!

2011. febr. 28. 14:22
 30/96 anonim ***** válasza:
75%

Szerinted hogy lehet megmondani egy lánynak, hogy nem tartod kívánatosnak, nem tetszik, mert felszedett 5 kilót??

SEHOGY!!

Neked ez csak "hiszti"?? Mit szóljon ahhoz, hogy nem kívánod?

"Jajj de jó, már féltem, hogy ma is rám akarsz mászni, te péniszsapka, úgy örülök, hogy már nem akarsz engem!"

Na akkor meg te hisztiznél.

:P

2011. febr. 28. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!