Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem hisznek nekem a...

Aniangyal kérdése:

Miért nem hisznek nekem a szüleim?

Figyelt kérdés
Mostanában állandóan betegeskedek, "Mindig van valami bajod!" mondják a szüleim és nem hisznek nekem még akkor sem ha elmegyek az orvoshoz és papírom van arról hogy beteg vagyok. Ők nem hiszik el hogy ez meg ez a bajom van, hülyének nézik az orvosokat és engem is! Azt hiszik ők az okosak, és mindent tudnak! Ha van valamilyen betegségem amiről idáig még egyáltalán nem is hallottak, nekik soha sem volt, akkor azt gondolják hogy nekem se lehet, ilyen nem létezik. Ráadásul pszichológiai eset is vagyok, na EZ ellen vannak a leginkább és nem tudják elfogadni, kirekesztenek, utálnak, megaláznak, lenéznek, bolondnak hisznek engem stb. Szerintem meg tiszta cső látásuk van és nem is gondolkodnak, ők a buták!
2011. febr. 28. 13:13
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Kizárt hogy bármit elolvasnának, mert nagyon nem érdekli őket az egész sajnos. Addig amíg egyszer nem fogok ájultan összeesni, vért hányni meg hasonlók, addig nincs vész, gondolják ők, túl lehet mindent élni, és nem kell orvoshoz fordulni semmiért, ők se szoktak. Naná, mert ők szinte nem is betegek soha. Pedig azok lesznek, mert apum pl. bár csak hétvégenként iszik, de akkor állatira sokat, és elmegy nála napi 2 doboz cigaretta! De járjon orvoshoz, biztos nem lesz baja, mi? De lehet, és szerintem jobb megelőzni a bajt! És lehet hogy hipohonder vagyok de nem szándékosan lettem az, nem akartam! Szeretnék meggyógyulni, de egyedül nem megy. Sajnos a családom ellenem, és mindenki ellenem van, egész egyszerűen aki egy kicsit is más azon átnéznek, ahelyett hogy segítenének csak veszekednek velem és megaláznak. Egyedül vagyok, barátaim voltak, sok, de mostanra valamiért egy sem ér rá, érdekes. A pszichiáter is csak annyira volt képes, hogy felírt egy gyógyszert azt csá! Nekem annyi... már öngyilkosságra is gondoltam pont ezek a dolgok miatt...
2011. febr. 28. 14:00
 12/21 anonim ***** válasza:
73%

Nézd.Az állatvilágban ha egy állat életképtelen(beteg) A többi állat kiközösíti a csordából,mert inkább hátrányt jelent a többiekre nézve..

Az emberekben is benne van ez az ösztön...Ha valaki csakis a betegségével van elfoglalva,ha állandóan csak arról képes beszélni,ha vészmadárként mondogatja,hogy " ti is betegek lesztek,mert nem jártok dokihoz" nos az emberek is egy idő után kiközösítik az ilyeneket,mert vonzza a bajt..A legtöbb ember élni akar,szórakozni,és halhatatlannak érezni magát..Miért kéne foglalkozni ennyire a betegséggel.Ha már nagy baj van akkor fognak,,de minden kis bajért "haldokolni" felesleges..Hát persze,hogy elmaradnak a barátaid,mert unják már az örökös nyavalygásaidat..Senkinek nincs kedve egy olyan emberrel lenni aki csak siránkozni tud,és lázmérővel a szájában mászkál..A szüleid szerintem csak belefáradtak,vagy belefásultak a te betegségeidbe..Szinte kívánod is hogy vért köpjél,és mentő vigyen el,mert akkor úgy fogod érezni,hogy neked lett igazad..

Én nagyon sajnállak téged,mert te tényleg nem élsz...Nem éled az életed,mert képtelen vagy észre venni a sok jót..Te csakis a betegségeddel vagy elfoglalva...Néha menj és sétálj egyet a parkban..Néha vedd észre,hogy vannak szép virágok,vagy szép kis madarak..Néha nézz meg az embereket hogy milyen sokan nevetnek,

De akár be is mehetsz egy olyan kórházba ahol rákos gyerekeket kezelnek..Nézd meg őket,hogy ragaszkodnak az élethez,és ők is tudnak mosolyogni..

Tényleg sajnállak...

2011. febr. 28. 14:15
 13/21 A kérdező kommentje:
Nos hát köszönöm a jótanácsokat, és elhiszem hogy igazatok van, mert mindenkinek ugyanaz a véleménye. Próbálom betartani ezeket a dolgokat, hallgatok másokra, de akkor csak rosszabb mert magamba folytok mindent. Már korábban kerültek az emberek, már gyerekkoromban amikor egy aranyos egészséges lány voltam, egy normális ember. Valamiért gonoszkodtak velem, és ezt sohasem fogom tudni elfelejteni. Talán amiatt jutottam el idáig ahol most tartok. Csak mostmár annyira durva a helyzet, hogy ha kilépek az utcára, ha csak emberek közt vagyok, azt hiszem hogy bámulnak és rólam beszélnek, kinevetnek. Volt egyszer hogy egy pasival csupán 5 percet beszélgettem, de normálisan, tehát nem beszéltem a bajaimról, csakis vidáman, mosolyogva a pozitív dolgokról. És a beszélgetés után azt mondta nekem hogy én súlyos leli beteg vagyok. Azt otthagyott. Na ezt azért rohadtul nem értem a mai napig sem!
2011. febr. 28. 14:26
 14/21 anonim ***** válasza:
79%
Igazad van utolsó, szinte már akarja is hogy baja legyen...De nem tudatosan, és ez valószínűleg a szülei hibája... Sose vették komolyan, nem akkor kapott figyelmet amikor jólesett volna neki, és így dolgozza fel a lelke...
2011. febr. 28. 14:28
 15/21 A kérdező kommentje:
Ez szörnyű... én nem akarom hogy bajom legyen, bár makk egészséges lennék! De tényleg! Miért találnak az orvosok valami betegséget mindig, és miért küldenek tovább klinikákra meg kórházba? Akkor mondják ki a frankót, hogy nincs testi betegségem csak lelki, és pszichológus, pszichiáter kell! Ha csak egy-két gondom lenne, és csak ritkán most nem lenne ez! Normálisan táplálkozom, mozgok, stb. de akkor miért van Egyszerre minden bajom van, holott korábban nem is gondoltam arra hogy legyen. Szó szerint Minden, a fejfájástól, a hányingertől kezdve, a szívszúrásig minden! És miért romlik folyamatosan a szemem, mikor jó szemüveget hordok? Lassan már a szemüveggel sem fogok látni! Értitek? Nekem az a bajom hogy minden egyszerre, ez már sok, sok kicsi fájdalom naggyá fokozódik. Nem tudom mit tehetnék.
2011. febr. 28. 14:37
 16/21 anonim ***** válasza:

Mindenképpen pszichológusra van szükséged. (Nem pszichiáterre, mert nem gyógyszerre vágysz, hanem egy őszinte* emberi kapcsolatra, ahol nem rúgnak beléd, hanem meghallgatnak.)

* - Az őszinteség része az is, hogy a pszichológus fizetséget kap ezért. Ez nem ellentmondás, hanem éppen ellenkezőleg, ez benne a lényeg. Ha azt hazudná, hogy önzetlenül foglalkozik veled, akkor hazudna neked. Így biztos lehetsz benne, hogy meghallgat, megpróbál segíteni, hiszen ez a dolga, és te ezért fizeted. Ha pedig úgy látod, hogy nem megy neki, átsétálhatsz egy másikhoz, nem vagy lekötve, hiszen a te pénzed, oda viszed, ahova neked tetszik.

2011. febr. 28. 14:55
 17/21 A kérdező kommentje:
Értem. Egyedül pszichológusnál nem voltam még, de nem tudom tudok e ingyeneshez menni, mert nem igen van rá pénzem. De majd megoldom valahogy.
2011. febr. 28. 14:59
 18/21 A kérdező kommentje:
Már megint nem ok nélkül nyavalyogtam! Bebizonyítottam a szüleimnek hogy most is igazam van! A fogam: ferdén nő ki! Egyenesen belefúródik a szám oldalába, és ez nem vicc, komolyan!Egyre sebesebb belül és sürgősen orvoshoz kell mennem. Szóval ennyit erről az egész nyavalygásomról! Sosem hisznek nekem, aztán kiderül hogy igazam volt, ez hihetetlen!
2011. márc. 2. 09:00
 19/21 anonim ***** válasza:
22%
Fake.
2011. márc. 2. 09:10
 20/21 A kérdező kommentje:
Higgy amit akarsz... én sosem hazudok, bár ismernél... sajnálok mindenkit, és most meg rámjött már a bőgés is, hogy milyen bunkó velem mindenki! Senki nem tudja elviselni, ha hibázik, rosszat mond, nem bírom már ezt sokáig, be fogok kattanni. :((((
2011. márc. 2. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!