Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eskuvo elott mondta neked...

Eskuvo elott mondta neked valaki szemelyesen, hogy csak szerelembol hazasodj es ha barmi ketelyed van hogy sikeres lesz a kozos eletetek, akkor allj el a hazassagtol?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 01:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

Nem mondott ilyet senki, ezt magamtól is tudtam.

Se magamnak, se páromnak nem akartam volna rosszat azzal, hogy belekényszerítsem egy olyan dologba, amit nem akart.

Amúgy nem is vagyunk olyanok, hogy ez kivitelezhető lett volna akkor, ha nem akarjuk és nem szeretjük egymást.

Üdv!

2011. márc. 10. 15:00
 12/13 anonim ***** válasza:
az állítás igaz, és ha van alapja, akkor érthető, hogy a szeretteid közül ezt megjegyzi valaki. de ha valójában semmi alapja nincs, akkor nagyon bántó tud lenni egy ilyen beszólás. nem kell vele foglalkozni.
2011. dec. 14. 13:27
 13/13 anonim ***** válasza:
én eleve azt sem értem miért szerelemből kellene házasodni, amikor az elmúlik.
2011. dec. 14. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!