Ilyenkor kihez/mihez kell fordulni?
Figyelt kérdés
van egy 16 éves nevelt lányom, az édesanyja nemrég halt meg autóbalesetben, az édesapja külföldön lakik és hallani se akar a lányról, nagyszülők meg már nincsenek, maradhat velem a gyerek?2011. febr. 27. 09:54
1/9 anonim válasza:
A gyámhatósághoz kell fordulnod.
2/9 anonim válasza:
Ha az anyjával házasok voltatok, akkor szerintem igen.
Nagyon sajnálom a tragédiát. :(
3/9 A kérdező kommentje:
házasok voltunk, remélem hogy maradhat velem a gyerek mert nem szeretném ha elvennék
2011. febr. 27. 10:18
4/9 anonim válasza:
Amennyiben a lány is veled akar maradni, akkor szerintem nincs az a gyámhatóság aki elvegye Tőled. Egyedül az apja szólhana bele a dologba. Lehet, hogy a nyilatkozatára szükség lesz.
5/9 A kérdező kommentje:
beszéltem telefonon az édesapjával de azt mondta hogy nem fog átjönni ausztriábol csak azért hogy elvigye a lányát
2011. febr. 27. 10:59
6/9 A kérdező kommentje:
kérdeztem a lányt hogy ő mit szeretne, azt mondta hogy ha lehet akkor marad velem
2011. febr. 27. 11:01
7/9 anonim válasza:
Biztosan maradhar veled, ne aggódj, de a gyámhatóságnál kell elintézni,hogy ezt hivatalossá tegyék, mert a nélkül nem tudod majd intézni a dolgait, mármint aláírni hivatalos papírokat amit a szülőknek is alá kell írni ilyesmik.
8/9 A kérdező kommentje:
kb mennyi idő mire ezt el tudom intézni?
2011. febr. 27. 11:16
9/9 anonim válasza:
Egyhónapot biztosan igénybe vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!