Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki ha a férj főz?

Ciki ha a férj főz?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 15:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem!! :)
2011. febr. 26. 16:05
 12/18 anonim ***** válasza:

Egyátalán nem ciki. Sőt!

Lehet, hogy az 1920-as, 30'-as években élnénk, akkor ciki lenne, de 2011. van! :)

Nálunk minden férfi imád főzni a családban, már-már hobbi szinten. Nagyszüleim 85 évesek, a Nagymamám imád főzni. Viszont ha valaki megy hozzájuk, akkor a Papi mindenkit kiküld a konyhából, és 85 éves létére megfőzi a halászlevet! (Néha finomabban főz, mint a Nagymami!)

2011. febr. 26. 16:09
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem ciki! Mi 7 éve vagyunk együtt és a párom főz, nem azért, mert én lusta vagyok, hanem mert nagyon jól főz! Ha valamit megkóstol valahol, azt utána el tudja készíteni, és nagyon jól fűzerez és újdonságokat is bevállal, én nem merném! :) De nálunk más "házimunkát" nem csinál, max leviszi a szemetet. Szóval mi kimondatlanul így egyeztünk meg ő főz, enyém a többi. Én viszont sütni nagyon szeretek és azt tudok is. Nekünk ez a normális és nem is akarunk rajta változtatni, aki ezt cikinek tartja, az szerintem maradi.

26N

2011. febr. 26. 16:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ne, de ez olyan mintha azt kérdezted volna, ciki, ha egy nő dolgozik?(nem házimunkára gondolok).
2011. febr. 26. 17:41
 15/18 anonim ***** válasza:

Csak akkor, ha amúgy utál főzni és a felesége még csak nem is segít neki, hanem rátukmálja az egész konyhai munkát.

Amúgy egyáltalán nem. Főleg, ha ért is hozzá. :) Szerintem teljesen mindegy, milyen a munkamegosztás, ki mit csinál, a lényeg, hogy mindkét fél elégedett legyen és ha kell, segítsenek is egymásnak bizonyos dolgokban.

2011. febr. 26. 19:19
 16/18 anonim ***** válasza:

Párom életében nem főzött egy teát se,pislogott is mikor mondtam,hogy össze nem költözök vele amig nem változtat azon a felfogásán,hogy a nőé a házimunka (én is ledolgozom a 8 órám,keresek annyit mint ő)

Ma már jóideje együtt élünk,heti 2 nap ő főz önszántából:)

(meg minden mást is megcsinál szivesen)

2011. febr. 26. 20:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Az én drága vőlegényem is szívesen főz. Nálunk az főz, akinek ideje van, vagy kedve. Általában a páromnak jut eszébe először, és jobban is főz nálam.:)
2011. febr. 26. 21:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem.

Hogy jutott ez eszedbe? A legtöbb sztárséf férfi.

2011. febr. 26. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!