Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bírjam ki egy életen...

Hogyan bírjam ki egy életen át férfi nélkül?

Figyelt kérdés
20as éveimben járok. A világ működését látva - aki szép az mindent visz és az eddigi csalódások után úgy döntöttem soha többet nem kezdek komoly kapcsolatban. Átlagos vagyok, adok magamra de minek is, eddig mindig lecseréltek egy szépre, vagy arról szólt a kapcsolatom, hogy sorolták miben változtassak, nem rögtön az elején, hanem mondjuk pár hónap elteltével. Én meg inkább szakítottam, mert nem éreztem jogosnak hogy változtatnom kellene. A legnehezebb: erős szexuális vágyaim vannak, és megőrülök ha nem szexelek, viszont nem kenyerem az egy éjszakás kapcsolat, az olyan szar szerintem. A gyerekről már lemondtam, egyrészt egészségügyi dolgok miatt, a nagy melleim miatt gerincferdülésem van, és ezzel a veszélyeztetett kategóriába esnék, meg látom sokan szétfolynak, csíkosak lesznek. Az apropó az utolsó pasim volt, aki felnyitotta a szemem hogy mekkora szar vagyok és milyen keveset érek. Előtte se volt sok önbizalmam, de valahogy eléltem belőle. Azóta viszont életkedvtelen vagyok, a munkámat leszarom, folyton azon kattogok hogy lehetnék szebb. Egy csalódás után meggyűlöltem minden férfit, a bókjaik se jelentenek semmit, csak hülye hablatyot. Mi legyek egy nő, akit előbb utóbb megcsalnak vagy éljek magamnak? Csak egyedül olyan unalmas. Halálosan unalmas.
2011. febr. 26. 10:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szerintem a probléma az önértékelési zavarod és az, hogy fogggggalmad sincs, hogy ki is vagy te valójában. Csupa olyan pasira hajtottál és akadtál rá, akiket a külsőségek érdekeltek és a nőből csak a pushup melltartót és a kilóit látták. MÁshol, más pasikat keresgélj. Nem diszkóban kell keresgélni (bocsi, de ez egy kategória és ide értem az összes olyan helyet, ahol a legtöbb pasas csak szexet akar egy libával), hanem értelmes helyen. VAn hobbid? járhatnál valami klubba... vagy sportolni, de ne edzőterembe, könyörgöm. Hanem valami csapatsportot szemelj ki, vagy járj el kirándulni, mittom. Olyan pasit keress, akinek agya is van, és a belsődre kíváncsi. Értelemszerűen nem akar majd megdönteni az első vagy a harmadik randin. más ffiakat keress, mint eddig. és fejleszd az önértékelésed, tanfolyamokat keress ezügyben, vagy pszichológust!
2011. febr. 26. 11:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Nagyon jól látod a helyzetet. Meg kell tanulnod férfi nélkül élni. Nem, nem örökre, épp csak annyira, hogy önmagadra találj, szerezd vissza az önbizalmad! Ha megvagy TE, akkor írd össze, milyen férfit képzelnél el magadnak társnak, és ne engedj ebből. Ha kockahasra vágysz, ne engedd egy elhízott palinak, hogy kritizáljon! Kell tudni kompromisszumot kötni, de nem ennyire!

Olvasd el ezt: Louise L. Hay - Éld az életed

2011. febr. 26. 11:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Nagyon lejjebb adtad. Máskor jobb pasik után nézz!
2011. febr. 26. 12:23
 14/15 anonim ***** válasza:
32%
Sajnáltasd magad máshol vagy vegyél kötelet és a probléma meg lesz oldva.
2011. febr. 26. 15:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem keress egy jó pszichoterapeutát. Komolyan mondom. Nem hiszem, hogy ne tudnál normális kapcsolatot kialakítani. Inkább azt, hogy olyan megoldatlan felszín alatt rejtőző problémáid vannak, amelyek blokkolják a normális választást, és kapcsolatalakítást. Szerintem te tudat alatt direkt választasz ilyen görcsöket. Már bocsánat. Lehetséges, hogy félsz a kötöttségektől, és eleve generálod, hogy megbántsanak. Hogy ennek mi az oka, nem tudom, de biztosan a múltaddal a gyerekkoroddal van összefüggésben. Nem írtál a szüleiddel való kapcsolatodról...de gyanús, hogy nem fogadtak el feltétel nélkül...

Hidd el, egy jó szakember csodákra képes!

2011. febr. 26. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!