Van itt olyan férfi aki soha nem akar gyereket?
Nekem is volt sajnos szerencsém egy ilyen 40 éves kiégett pasival, aki persze 30-nak mondta magát, amikor behálózott.
Közben ugye kiderült gyorsan, hogy gyereket akar (de persze megbízni nem lehetett benne, mert mint kiderült az előző barátnői is elhagyták annyira önző, nárcisztikus volt).
Mivel én nem akarok gyereket, ezért röhögve otthagytam, de ha esetleg akartam is volna, akkor sem tőle!
Szóval vigyázat a 40-es kiégett pasikkal, mert inkább csak az önzőségük miatt akarnak kihordatni egy nővel egy gyereket, de persze a nőnek kellene a gyerekkel szórakozni, ő továbbmenne....
Ez egy érdekes kérdés...
Mikor megismertem a férjemet azt mondtuk mindketten, nem akarunk gyereket (nekem már volt egy nagy lányom).
Amikor később azt mondtam, lehet, hogy mégis szeretnék, azt mondta, hogy ő is.
Mikor váltunk, azt nyilatkozta a bíróságon, hogy azért lett gyerekünk, mert az előző partnerei nem akartak szülni, én meg hajlandó voltam, ő meg már benne volt a korban...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!