Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan férfi aki soha...

Van itt olyan férfi aki soha nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 21:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
22:04 nem mondom, hogy nincs igazad, de azért annyit megkérdeznék: aki nem "kívánja", hogy gyereke legyen, az belátásból és észérves kiindulásból erőszakolja magára?
2011. febr. 25. 22:12
 12/20 anonim ***** válasza:
54%
Bár én még 15 éves vagyok csak, de még esküvőt se szeretnék, csak egy élettársat, nekem egy papír nem jelent semmit. Gyereket meg végképp, max ha az tényleg az igazi
2011. febr. 25. 22:14
 13/20 A kérdező kommentje:
Pár órája volt itt a "női részleg" kérdése az alapján tettem fel én is. Természetesen én sem akarok 28/F. Valahogy nem tudok azonosulni vele, hogy én gügyögjek neki meg oviba hordjam. Akkor már inkább egy kutya. :)
2011. febr. 25. 22:17
 14/20 anonim ***** válasza:
11%
Az én főnököm 48 évesen "ébredt fel", hogy mégis kell neki gyerek. Aztán lett egy kislányuk. Majd tíz év múlva (58 évesen) meg egy fiúk is... (asszony 20 évvel fiatalabb nála). De legalább felébredt! Jóreggelt Férfiak!!! :)
2011. febr. 26. 00:02
 15/20 anonim ***** válasza:
19%
Nyugodtan létezzetek gyerek nélkül. Nem kötelező mindenkinek családot alapítani! Csak akkor minket se kövezzen meg senki,mert nálunk 3-4 gyerek van tervben(2-nél tartunk). Mindenkinek mást jelent a boldogság...
2011. febr. 26. 08:57
 16/20 anonim ***** válasza:
93%
Én sem akarok gyereket, se most sem később. Nem szeretem a gyerekeket és nem is lennék alkalmas apának. Ígyis túl sok gyerek van akiket elcs*sztek a szüleik, nem állok be a sorba.
2011. febr. 26. 12:11
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az a véleményem a 40-es gyerektelen faszikról, hogy ha eddig nem akartak, mert pl. a nőkkel szórakozni jobb volt, amikor pont házasodni és családot alapítani kellett volna csak húzták a nők agyát, akkor vén fa*sz létére pusztuljon meg egyedül.
2011. febr. 26. 12:37
 18/20 anonim ***** válasza:
19%

Nekem is volt sajnos szerencsém egy ilyen 40 éves kiégett pasival, aki persze 30-nak mondta magát, amikor behálózott.

Közben ugye kiderült gyorsan, hogy gyereket akar (de persze megbízni nem lehetett benne, mert mint kiderült az előző barátnői is elhagyták annyira önző, nárcisztikus volt).

Mivel én nem akarok gyereket, ezért röhögve otthagytam, de ha esetleg akartam is volna, akkor sem tőle!

Szóval vigyázat a 40-es kiégett pasikkal, mert inkább csak az önzőségük miatt akarnak kihordatni egy nővel egy gyereket, de persze a nőnek kellene a gyerekkel szórakozni, ő továbbmenne....

2011. febr. 26. 12:41
 19/20 anonim ***** válasza:
85%

Ez egy érdekes kérdés...

Mikor megismertem a férjemet azt mondtuk mindketten, nem akarunk gyereket (nekem már volt egy nagy lányom).

Amikor később azt mondtam, lehet, hogy mégis szeretnék, azt mondta, hogy ő is.

Mikor váltunk, azt nyilatkozta a bíróságon, hogy azért lett gyerekünk, mert az előző partnerei nem akartak szülni, én meg hajlandó voltam, ő meg már benne volt a korban...:-)

2011. febr. 26. 22:52
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Áruljátok már el, mi a f@szért kell lepontozni azért, mert azt írtam sem a párom, sem én nem akarunk gyereket. Ugyan kit sértettem ezzel meg?
2011. febr. 27. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!