Szerintetek milyen férfi lehet az olyan aki nem akar gyereket?
A másik kérdés párjaként, gondoltam én megkérdezem ezt.
Mivel egyesek szerint a nő nem nő és nem talán nem is ember, ha nem akar szülni, kíváncsi vagyok hogy az ilyen hozzáállásúak ugyanígy elítélik-e a férfit, aki nem akar gyereket? Vagy az elfogadható?
Szerintem mindegyik elfogadható!
Ha valaki úgy érzi,h.nem fér bele az életstílusába egy gyermek akkor inkább ne vállalja!
Jobb annak a gyereknek ha nem fogan meg mintha igen és utána vagy elvetetik vagy megszülik és tojnak a fejére!
19:02
Nem unom. Olvasd: "A másik kérdés párjaként, gondoltam én megkérdezem ezt."
De volt már ilyen kérdés? Férfiakról? Nem találkoztam vele.
Egyetértek azzal, hogy aki nem akar gyereket, az ne vállaljon gyereket.
Arra vagyok kíváncsi, hogy aki legszívesebben leköpné azt a nőt, aki nem szül, az a gyermeket nem akaró férfiakról is hasonló véleménnyel van? Vagy ez esetben másképp gondolkoznak?
Ha a nő nem nő attól, ha nem szül, a férfi sem férfi akkor, ha nem csinál gyereket?
Ugyanolyan ember, mint bárki más. És nők esetében is ezt gondolom.
Akik azt gondolja, hogy az a férfi/nő undorító, aki nem szeretne gyereket, begyepesedett, korlátolt gondolkodású, szánalmas ember lehet.
19:30
Összekeversz valakivel. Ezen kívül próbáld meg értelmezni a kérdést. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!