Kirakhat anyám a házból?
igen, de csak nem olyan bunkó hogy megtegye, már megbocsáss de ha egy bunkó, retardált barom, akkor kitesz, de ha az lenne nem is járatna egyetemre!
nyugodj meg, semmi nem lesz.
Felnőtt vagy jogilag. A szüleid döntése, ha finanszírozzák a tanulmányaidat. Ha nem teszik, nem tehetsz ellene semmit. Az ő döntésük az is, hajlandóak-e tartani, lakhatást biztosítani számodra.
Ez a jogi oldala.
Az már más dolog, hogy egy család attól család, hogy szeretik egymást, felelősséget vállalnak egymásért.
Szoctám? Munka? Menj el koliba, alig járj haza, én is azt teszem. Így nagyjából elviseljük egymást.
22/L
Igen, tudom, de hiába beszélek neki, állandóan azzal jön, hogy ő ennyi idősen már eltartotta magát, nem a szülein élősködött... persze neki még érettségije sem volt 19 évesen, a szülei vettek neki egy házat, és úgy ment el dolgozni, másrészt meg az ő akarata is az volt, hogy egyetemre menjek. Azt hiszi, ha van egy szabad napom a suli után, akkor azt már csak munkára lehet fordítani, ha hulla fáradt vagyok, akkor is.
Múltkor azt vágta a fejemhez, hogy húzzak már el a barátommal albérletbe. Egyébként meg egész ballagás óta ezt hallgatom, hogy mikor megyek már el. Apám szerint nem tudja mit beszél, de egyikük sem méri fel, mennyire megbánt ezzel a viselkedéssel, és hogy ne csodálkozzon, ha egyszer csak eltűnök innen egy szó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!