Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsal a párom vagy tényleg...

Megcsal a párom vagy tényleg bajban van?

Figyelt kérdés

Lassan 3 éve vagyunk együtt a párommal!Eleinte távkapcsolatban éltünk de minden nap min.10szer írtunk egymásnak és hetente több alkalommal is beszéltünk!tavaly végre úgy volt végleg összeköltözünk,ám januárban belekeverték egy verekedésbe,és sajnos azóta házi őrizetben van vidéken!Közben én tavaly terhes lettem született egy kisfiunk,akit azóta csak egyszer látott!az utóbbi időben egyre kevesebbet beszélünk,teljesen magába zárkózik!Volt hogy rákérdeztem van-e valakije de ő erre mindig azt válaszolta így is elég szar neki hogy nincs a családjával,és nem tud minket eléggé támogatni!

De én már nem tudom mit higgyek,nem akarom elveszíteni őt! Félek talált valakit,vagy ez a helyzet teljesen eltaszítja tőlem!

kérlek segítsetek,adjatok nekem tanácsot mi tévő legyek!

2009. febr. 15. 21:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
ja,és egy sima verekedésért max ejnye-bejnyét kap,nem őrizetet.Sajnálatos,hogy ilyen alakkal hozott össze a sors,de csak neked tenne szívességet ha lelépne,és nem kellene miatta idegeskedned.Hidd el,a hazudozásnak sosincs vége....
2009. febr. 15. 22:51
 12/21 A kérdező kommentje:

Szerintem nincs olyan ember aki nem követett el hibát!És ha igazak amiket mondott rosszkor volt rossz helyen!épp ezt szeretném kideríteni!hogy érdemes e várnom rá így!

Azzal szerintem senki nem segít ha lehordja őt valaki a sárga földig!

2009. febr. 15. 22:59
 13/21 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon sajnállak téged, meg persze a fiadat is. Nehéz lehet ilyen helyzetben. De az szerintem sem segít, sőt még tanácsnak sem mondanám, hogy lehurrogják a párod. Senki nem tudhatja, hogy mi történt, csak aki ott volt vagy van. Érdemben én sem tudok segíteni, mert gőzöm sincs a házi őrizetről, de hátha lesz még valaki, aki talán tényleg a segítségedre lesz! Kitartás!
2009. febr. 15. 23:08
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is erről beszélek,Ő talán ott volt nem?Akkor annyit nem illet meg a gyereke anyja,hogy őszinte legyen hozzá?Így kell neki nyomozgatni?Ha meg olyan dologról van szó,amit nem mer elmondani mert fél,hogy bajba kever,akkor az eleve illegális nem?Gondolkozzatok már kicsit!!!!Egy ilyen férfi milyen támasza a családjának?Hogy tartja el a gyerekeit?Hogy gondoskodik róluk?És semmiképpen nem hibának nevezném,ha illegális dologba keveredik valaki.

Ha Ő nem akar veled kapcsolatot,biztos oka van rá.Az már csak a becsületességén múlik,hogy megmondja neked miért.Ha még a telefont sem hajlandó felvenni,akkor mit lehet tőle várni?Már ne is haragudj,én tényleg sajnálom a helyzeted,de mit vársz egy ilyen férfitól????Most komolyan.Sajnos itt senki nem fog téged megnyugtatni.

2009. febr. 15. 23:19
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

A rendorsegen tudsz erdeklodni, de szerintem nem fognak adni semmilyen informaciot, mert nem vagy a felesege. Ha a felesege lennel, akkor biztosan megmondana a rendorseg, hogy hol van a parod.

Irjal neki sms-t, hogy vegye mar fel a telefont.

Jellemtelen egy ember, ne haragudj, hogy ezt irom.

Ezutan jol vigyazz, kivel kezdesz kapcsolatot!!!!!!

2009. febr. 15. 23:43
 16/21 anonim ***** válasza:
91%
Ez a pasi úgy hazudik neked, mint a vízfolyás, ráadásul hülyeségekkel etet. Házi őrizetbe csak befolyásos, nagy hatalommal vagy vagyonnal rendelkező embereket szoktak venni, nem hétköznapi embereket piszlicsáré verekedésért. Őket szimplán lesittelik. Valószínűleg nővel él együtt, aki esetleg azóta már a felesége, azért találta ki ezt a lökött dumát, hogy nem szabad a saját házában. Naná, hogy nem az. Őrzi az asszony.
2009. febr. 16. 01:21
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen beszélned kellene vele erről, mert akármilyen rosszak is a körülményei, rád támaszként kellene számítania, nem pedig eltaszítania. Egy ember, akinek gyerekei vannak, ilyet nem igazán tehetne meg. Számomra ez inkább azt mutatja, hogy valami nincs rendben. Könnyű ráfogni mindent a nehéz helyzetre...valahogy a leírásod alapján úgy tűnik, hogy a párod ezt teszi. Persze, értem, hogy véded őt, mert szereted, de te komolyan elhiszed, hogy házi őrizetbe helyeznek valakit hónapokra/évekre, ha bizonyítottan semmit sem követett el? Olyan szempontból ismerem a helyzetet, hogy én is távkapcsolatban élek a férjemmel a munkája miatt (majd' másfél évig nem fogunk találkozni) és nekünk is van egy gyerekünk, de mindig hív vagy ír nekem, ha van rá módja. Ha nem tartja veled a kapcsolatot, ne haragudj, de ott valami nem stimmel. Éppen az kellene, hogy a lelket tartsa benne, hogy ott vagy te meg a gyereke...
2009. febr. 16. 03:54
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló vagyok: még annyit akartam mondani, hogy az tényleg semmit nem old meg, hogy itt lehordják a párodat, de igazából ezen az oldalon ilyen ügyben neked senki sem fog tudni segíteni, ezt csakis vele tudod megbeszélni. Muszáj lesz túlesned rajta. Esetleg menj le vidékre, ha tudod, hogy hol van. Ez a házi őrizet sztori nagyon nem hiteles.
2009. febr. 16. 03:58
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

háziőrizetet nem csak befolyásos, vagy gazdag emberrel szemben szoktak elrendelni, hanem mindenkivel szemben alkalmazható...,ha attõl kell tartani, hogy egyébként ismeretlen helyre távozna a büntetés foganatosítása elől...

Tudod, melyik városban, faluban él? Hol tartják állítólagos háziőrizetben?

Illetve gyerektartást fizet-e, van apasági elismerő nyilatkozat?

2009. febr. 16. 07:57
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem a párja lehordása oldja meg a problémát,de a kérdező nagyon naivnak hiszékenynek tűnik a párját illetően.Persze,hogy elfogult,hiszen szereti ez eddig érthető az Ő részéről.De vannak helyzetek,mikor nem az segít,ha még más is a szőnyeg alá segít söpörni a szemetet,hanem kiüríteni segít.És a kérdező leírása alapján nem egy tisztességes lelkiismeretes emberrel van dolga,aki felelősen viselkedik a családjával.Aki arra biztatja,hogy "persze,bízzál vakon benne"az tesz rosszat szegény kérdezőnek.Ha bízhatna a párjában,nem lenne itt a kérdése.Szerintem meg hívd fel,ha nem hajlandó veled érdemben megbeszélni a dolgokat,és elfogadható magyarázattal szolgálni,akkor én a részemről lezártnak tekinteném a kapcsolatot,és új életet kezdenék.Azért azt senki ne mondja,hogy normális hónapokra több mint 1 évre eltűnni csak úgy.Bármilyen vaj van a füle mögött,mégha valóban rendőrségi ügye van,akkor is találkozhatnál Te is,és a gyereketek is vele.
2009. febr. 16. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!