Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfinak úgy is tetszhet...

Egy férfinak úgy is tetszhet egy nő, ha az nincs kiöltözve, kicicomázva? Mennyire számít a külsőség?

Figyelt kérdés

Az unokanővérem mesélte (23 éves), hogy pár napja mikor várta a telefonszerelőt, egy hosszú póló volt rajta, meg egy mackó nadrág (lófarokba kötött haj, nulla smink stb) Nem nagyon beszélgettek, csak a telefonnal kapcsolatos dolgokat tárgyalták. Elment a pasas, és rá 1 órával írt neki egy sms-t, hogy nagyon megtetszett neki, adna-e esélyt arra hogy találkozzanak.

Mindenhol azt hallani, hogy az a nő vonzó aki csinos, magassarkúban jár, ki van sminkelve, tökéletes mindene.

Lehet ez mégsem olyan fontos?

2011. febr. 25. 13:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A pasiknak azt tetszik a legjobban: ha valaki smink nélkül szép. Mert mire kell a smink? Elfedni a csúnya bőrt- mitesszer, ránc, pati, karikák. Ha ilyen van egy nőnek akkor annak bizony sminkelnie kell. Nekem is kellene, de én azt akarom úgy ismerjenek meg és úgy találjanak vonzónak ahogy vagyok. Mert a legtöbb pasi szereti a sminkelt nőt. Legalábbis a nagyvárosi pasasok. Ugyanakkor ők panaszkodnak a legjobban, ha lekerül az a smink, a ruci és egy ványadt arcú nő mellett kelnek fel reggel. Ami megnyugtató, hogy a szerelemben nem számít a külső, ezért akárki belezúghat akárkibe. Viszont néha az is előfordul, hogy egy férfi a sminkeletlen macinadrágosba a könnyen elejthető urambocsá könnyűvérű prédát látja, azt is gondolhatja ha ez a nő nem ad eléggé magára akkor biztos a belső számít neki és jó leszek neki én a nemjóképű pasi. Ennek a fordítottja is igaz, sokan azért nem mernek megközelíteni egy szép, dekorativ nőt mert úgy érzik nem elég jóképűek.
2011. febr. 25. 17:12
 22/23 anonim ***** válasza:
Az én párom haragszik, ha festem magam.
2011. febr. 25. 21:36
 23/23 anonim ***** válasza:

Sosem felejtem el...

Volt régebben egy nálam 9 évvel fatalabb pasim, aki eszméletlenül jól nézett ki. Az első együtt töltött éjszaka után reggel arra ébredtem, hogy bámul. Könyökölt a párnán, mosolygott, és azt mondta: Te reggel is milyen szép vagy! :-)

Persze zéró smink, kócos haj...

Ja, és biztos panoptikumfigurákkal randizott korábban, akikről ha lekopott a sok cucc, alatta bányarémek voltak, mert komolyan meglepettnek tűnt. :-)

2011. febr. 26. 23:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!