Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfinak úgy is tetszhet...

Egy férfinak úgy is tetszhet egy nő, ha az nincs kiöltözve, kicicomázva? Mennyire számít a külsőség?

Figyelt kérdés

Az unokanővérem mesélte (23 éves), hogy pár napja mikor várta a telefonszerelőt, egy hosszú póló volt rajta, meg egy mackó nadrág (lófarokba kötött haj, nulla smink stb) Nem nagyon beszélgettek, csak a telefonnal kapcsolatos dolgokat tárgyalták. Elment a pasas, és rá 1 órával írt neki egy sms-t, hogy nagyon megtetszett neki, adna-e esélyt arra hogy találkozzanak.

Mindenhol azt hallani, hogy az a nő vonzó aki csinos, magassarkúban jár, ki van sminkelve, tökéletes mindene.

Lehet ez mégsem olyan fontos?

2011. febr. 25. 13:08
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nem ment el a randira, úgy tudom visszaírta hogy nem ér rá vagy valami ilyesmi. Nem tetszett neki a srác, meg amúgyis alakulóban van neki egy másik pasival valami. (Habár azóta egy kicsit megbánta, mert rájött hogy ez milyen szimpatikus húzás volt a pasitól. :) De nem lett belőle semmi)

2011. febr. 25. 13:34
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Az állandóan kisestélyiben flangáló nők szerintem csak egy bizonyos férfi típusnak tetszenek, de nem minden nőnek rájuk van szüksége. És ez így van jól..

A legtöbben szeretik, ha néha a nő kiöltözik, sminkel, belövi a haját, de a hétköznapokon inkább jobban szeretnek egy egyszerűbben öltözködő nővel élni, mint valakivel, akivel nem lehet sétálni, mert töri a cipő, nem lehet sportolni, mert letörik a körme, nem lehet főzni, mert büdös lesz a haja..

Ha az embert tényleg a személy érdekli, akkor teljesen mindegy, mibe van csomagolva. Tisztaság, igényesség - ezeken belül szabad a pálya:)

2011. febr. 25. 13:41
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Látod, így is lehet vonzó egy nő. Az nézett volna ki hülyén, hogy kisestélyiben várja a telefonost. Egyszer én is így jártam, otthoni ruhában, nulla sminkkel vártam a T-home-ost, és tök jó pasik jöttek ki. :) Kicsit elszégyelltem magam, de az egyiknek még így is bejöttem, mert később összefutottunk egy szórakozóhelyen, és akkor mondta. :)
2011. febr. 25. 13:51
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha jobban belegondolsz szerintem te is rájössz, hogy ezt a "nő akkor vonzó, ha ki van sminkelve és magassarkúban jár" -dolgot valami bugyuta női újságban olvastad vagy a tv-ben hallottad.

A férfinek nő kell, nem a felesleges körítés.

2011. febr. 25. 13:58
 15/23 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem igen is fontos az, hogy egy nő jól nézzen ki. Én is szoktam lazán öltözködni, de azért kinyúlt melegítő nem jöhet szóba. Szerintem egyáltalán nem vonzó az igénytelenség és a slamposság. A férfiak azért dicsérik, mert hát szerencsétlenek mit mondjanak? Nem mondhatják azt, hogy "hogy nézel ki b..zeg a zsíros, fésületlen hajaddal meg ebben a kinyúlt melegítőben...".

Ez a cucc max. 1x 2x érdekes, amolyan vicc formájában, amikor mondjuk a haverokkal pakolja az ember a fát...na max akkor. De otthon? Szerintem nem jó ha valaki igénytelen és én annak tartom.

25 L

2011. febr. 25. 14:00
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Itt nagyon a végletekről beszél majdnem mindenki.....

Van az egyik véglet - a koszos ruhában lustuló kócos nő meg a k*rvásan öltöző vakolatos.

A valódi NŐ a kettő között van: ízléses, tiszta, nősiesen vagy sportosan csinos ruha (attól függ milyan a stílusa) és gondozott arc és bőr, leheletnyi finom sminkkel.

Arra NEM érdemes alapozni hogy az emver évek óta meglévő mit mond hiszen a szeretet olyan hogy akkor is dícsérem ha borostás, kócos és kinyúlt ruhában van éppen, a legtöbb ember azt mondja "drágám így is gyönyörű vagy" de ez egyrészt egy kedvesedés, (hiszen ha így ismerkedtetek volna meg gondolom nem járnátok :)) másrészt egy hosszú kapcsolat más mint egy első randi vagy megismerkedés az utcán.

2011. febr. 25. 14:16
 17/23 anonim ***** válasza:
84%

Az én párom nem szereti a stílusomat, nem tetszenek neki a ruháim, mert szeretné, ha kicsit sportosabban öltözködnék. Nem is vagyok azért állandóan tűsarkúan, vagy ilyesmi. Amolyan bölcsészes típus vagyok. Mikor először nála aludtam, és először meglátott az ő xxl-es macinadrágjában, meg az én pólómban, ami nincs kinyúlva, egy kicsit feszülős is, közölte, hogy sose látott még ennyire szexinek, és annyira beindult, hogy....kitalálhatjátok a folytatást :D

Amúgy sose szoktam magam nagyon sminkelni, max egy kevés szemhéjpúder, spirál meg labelló, de alapozó, púder meg ilyesmi évente max 4x.

2011. febr. 25. 14:24
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Az előző páromat mackó alsóban és kinyúlt pulcsiban láttam meg először, a mostanit nyakig bundában-sálban. Nekem biztosan nem számít.

43/F

2011. febr. 25. 14:54
 19/23 anonim ***** válasza:
84%
Egy csúnya nő csillivilli estélyiben és ujjnyi vakolatban sem lesz szép. Egy szép nő szakadt pólóban is az.
2011. febr. 25. 15:09
 20/23 anonim ***** válasza:
76%

számít a külsőség, de otthon nyilván nem kisestélyiben fogadod a telefonszerelőt. aki szép az reggel is szép kócos hajjal, smink nélkül.

egy példa: x helyen egy nem túl előnyös "szöszmösz" reklámos felső, sima farmer, régi tornacipő, kiengedett haj, nulla smink. az összhatás gyönyörű lány! persze nem lehet mindenki olyan szép...

2011. febr. 25. 15:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!