Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha egy általános...

Egyszerű huszonéves kérdése:

Mit tennétek ha egy általános kivizsgáláson kiderülne, hogy halálos betegek vagytok?

Figyelt kérdés

Azt se tudnátok pontosan mennyi időtök van hátra.

Kort és nemet is légyszi!

Köszi a válaszokat.

2011. febr. 24. 22:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ugyanezt csinálnám amit eddig, annyi különbséggel, hogy boldog lennék végre.

21F

2011. febr. 25. 10:24
 22/27 anonim ***** válasza:

Novemberben éltem át egy hasonló szitut, közölték, hogy az egyik szervem nagy része el van halva, és meg kell műteni, de a felébredés/felépülés esélye alacsony. Hát...azt tudom, hogy rettenetesen összeomlottam, a műtét napjáig ( a diagnózis után 2.nap műtöttek) mint valami hulla mászkáltam...Haza nem mehettem, szóval annak a pár embernek elmondtam mennyire szeretem aki ott volt (nem vagyok olyan ember aki nagyon kimutatja az érzéseit), a legjobb barátaimat felhívtam és könnyedén elcsevegtem velük. A telefonomból kivettem a PIN kódot, a bankártyámhoz megadtam a kódot és elmondtam hol találják a dugi pénzem. :)

De hál Istennek, nem kellett igénybe venniük. :)

22/L.

2011. febr. 25. 10:46
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem hinném el, és ezt nem úgy értem ahogy gondolod. Hallottál már a gondolat erejéről? Tudnám kihez kell fordulnom.
2011. febr. 25. 14:31
 24/27 anonim ***** válasza:
Elkezdenék másodállást keresni és eladogatni a cuccaimat, meg persze kezeltetném is magam, tehát mindent megtennék emellett a gyógyulásért. Nekem már gyerekeim is vannak, nem hagyhatom őket itt minden nélkül.
2011. febr. 25. 15:49
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ez egy kettős dolog...

Egyrészt szívem szerint ugye eladnék mindent és elszórakoznám a pénzt, másrészt,

mivel két gyermekem van é s a kissebbi lányom még csak 16 hónapos, mégsem tenném ezt...

Azt hiszem nem mondanám el senkinek. De megpróbálnék az utolsó pillanatig megtenni minden tőlem telhetőt, hogy emlékezzenek rám azok, akiket szerettem. És ezt pozitív értelemben mondom.

Elrendezném minden függőben lévő ügyemet, hogy az örököseimnek ne legyen ezzel gondjuk.

Videófelvételt készítenék minden nap a gyermekeimnek, és elmondanék minden szerintem fontos dolgot nekik. Családi krónikák, történetek róluk, magamról. Mesélném a kedvenc meséiket, takarót varrnék a kedvenc fotóinkból, ruháikból stb. Leírnám a kedvenc recepteiket, hogy majd maguk is elkészíthessék a saját kicsinyeiknek. És írnék a születésnapjaikra, a házasságkötésükre, a gyermekeik születésére, amolyan anyai jótanácsokat.

Szóval jó sok dolgom lenne.

37/N

2011. febr. 25. 20:45
 26/27 A kérdező kommentje:

20:45

Ezek nagyon jó ötletek és maradandót alkotnál az utódaid számára. :-)

2011. febr. 25. 22:34
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Próbálnék meggyógyulni mert van egy gyermekem akit még fel kell nevelnem és egy férjem akit nagyon szeretek. Ha mégis el kell menni nem félek, hiszek abban, hogy Jézus Krisztus megbocsátotta a bűneimet és magához visz a mennybe. De azért kérném, hogy ha lehet gyógyítson meg mert a fenti okokból még maradni szeretnék.

Amúgy nem számítógépeznék ennyit, és soha nem túlóráznék minden szabad időmet a családommal tölteném.

2011. febr. 27. 01:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!