Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha egy általános...

Egyszerű huszonéves kérdése:

Mit tennétek ha egy általános kivizsgáláson kiderülne, hogy halálos betegek vagytok?

Figyelt kérdés

Azt se tudnátok pontosan mennyi időtök van hátra.

Kort és nemet is légyszi!

Köszi a válaszokat.

2011. febr. 24. 22:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Utolsó nagyon igazad van!!! Én is így érzem és így gondolkodom! 30N
2011. febr. 24. 23:01
 12/27 anonim ***** válasza:
72%

anonym_anomália

Nem érted a lényeget. A felszabadulás a lényeg, amikor elme ledobja az utolsó bilincset is, amit ez a beteg társadalom tett rá.

2011. febr. 24. 23:02
 13/27 anonim ***** válasza:
A beteg társadalom bilincse lenne a "ne ölj" elv? Érdekes gondolatmenet...
2011. febr. 24. 23:02
 14/27 anonim ***** válasza:
Nem lenne az, ha a mérleg másik másik serpenyőjében ott lenne a "ne kínozz, ne vegyél el", és hasonló dolgok.
2011. febr. 24. 23:05
 15/27 anonim ***** válasza:
90%

Én felmondanék és minden időmet a gyermekemmel tölteném. És megmondanám annak a pasinak, akit évek óta messziről imádok, hogy messziről imádom évek óta :D

(egyedülálló vagyok, mielőtt megköveznétek)

27/N

2011. febr. 24. 23:21
 16/27 anonim ***** válasza:
én elutaznám a megtakaritott pénzem meg kölcsönt vennék fel a lakásomra mindent megadnék magamnak
2011. febr. 24. 23:21
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

az elmúlt pár hétből kiindulva elmennék kb 10 orvoshoz,fizetőshöz is,mert mostanában engem csak félrediagnosztizáltak...

aztán amikor kiderül hogy a majopm sztk-s doki megint tévedett,beperelném,és elkötöznék ebből az elcseszett országból...

itt már a halál sem biztos

23/N

2011. febr. 25. 07:25
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok,ha ez ilyen egyszerű lenne!A legtöbb emberben ott az életösztön,akinek gyerekei is vannak az ráadásul mindent elkövet annak érdekében,hgoy meggyógyuljon és legelőször is rendezni fogja az anyagiakat és gondoskodik a családjáról.Szerintem ha én ilyen diagnózist kapnék,akkor a következő menete lenne a reakciómnak:hatalmas sokkot kapnék és ledöbbennék,utána megmagyaráznám,hogy biztos elcserélték a leleteimet,aztán kijózanodva rájönnék,hogy mégis igaz és nagy szarba vagyok,majd ezerrel megpróbálnék meggyógyulni.
2011. febr. 25. 08:37
 19/27 anonim ***** válasza:
Hallottál már arról, hogy be lehet simán így vonzani a rosszat???
2011. febr. 25. 09:28
 20/27 anonim ***** válasza:
14%
Ölnék,kipróbálnám a heroint,aztán halálra innám magam vagy ha nem halnék bele akkor agyonlőném magam.20/F
2011. febr. 25. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!