Sokan hazudtatok otthon, hogy hová mentek, mert tudtátok, hogy nem engednének el?
Nem kell, mert elengednek... Amikor még kisebb voltam, akkor a kivelt hazudtam néha, mert nem mertem bevallani h éppen lánnyal megyek, nem egy barátommal:D
Jah fiú vagyok am
Szia!
Én 17 évesen egyszer hazudtam. Azt tudták, hogy kikkel vagyok, "csak" abban hazudtam, hogy hol. Persze lebuktam, mert disco-ba mentünk, ahol persze nagy volt a cigifüst és mivel a szüleim nem dohányoznak, egyből megérezték.
Nagyon jól kezelték, miután kipihentem magam, anya rákérdezett, hogy biztos, hogy ott voltam-e, akkor bevallottam, hogy nem. Anyu megígértette velem, hogy legközelebb elmondom neki a teljes igazságot, hiszen ha bármi történik, tudják, hogy hol vagyok.
Sajnos tényleg hall az ember nagyon sok durva esetről. A fiatalok azt hiszik, hogy ez velük soha nem történhet meg, csak azt felejtik ki a számításból, hogy vannak dolgok, amik megtörténnek, anélkül, hogy tehetnének ellene valamit.
Szóval én azt mondom, ne hazudj ilyenben (sem) soha.
A szüleid megindokolták, hogy miért nem mehetsz a sráchoz? Nem lehet, hogy azért, mert nem éppen hízelgő dolgokat meséltél róla? Vagy egyáltalán ismerik?
Ha nem, akkor ismertesd meg a srácot anyudékkal, beszélj róla, hiszem, hogy ha megismerik és nem látják számodra (a kapcsolatod számára) veszélyesnek, akkor előbb-utóbb el fognak engedni hozzá filmet nézni. Addig meg marad az, hogy nálatok nézzétek meg.
Elhiszem, hogy most akarsz átmenni hozzá, de ne játszd el a szüleid bizalmát. Annál fontosabb kevés van a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!