Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg van olyan ember, aki...

Tenyleg van olyan ember, aki 40-es eveire sem alakitott ki soha parkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Ha valaki 40-es eveiben alakitja ki az elso parkapcsolatat, miert vart olyan sokaig? Azert kerdezem, mert van egy ismerosom, aki 40-es ferfi es meg nem volt kapcsolata allitasa szerint, most kezdett el keresgelni az elmult honapokban. Azt mondja, benne most ert meg a gondolat, hogy csaladot alapitson. Ilyeneknel szerintetek valami gond van vagy ez termeszetes, egyszeruen mas a felfogasa? Magas pozicioban dolgozik, eddig a munkara koncentralt es nem csunya.
2011. febr. 24. 19:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én pl. 32évesen még azt sem tudom milyen érzés szerelmesnek lenni (!). Pedig nem vagyok sem fogyatékos, sem bányarém, egyszerűen így alakult...
2011. febr. 24. 19:42
 12/16 anonim ***** válasza:
47%
19:35-ös vagyok, csak azért kérdeztem, mert én többségében nőket láttam hasonló helyzetben. Eddig valahogy az jött le, hogy egy férfinak könnyebb dolga van a párkapcsolatok terén, és nehezebben tud "lekésni" róla.
2011. febr. 24. 19:48
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen, noben en is ismerek tobb ilyet, de ferfiban ez mas.
2011. febr. 24. 19:56
 14/16 anonim ***** válasza:
A 19:32-es vagyok mégegyszer: itt nem arról van szó, hogy nem lenne lehetösége, hanem egyszerüen elvi okokból nekm AKAR kapcsolatot. Tudom, hogy sokakaknak furcsa, de ilyen is van.
2011. febr. 24. 20:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Simán elhihető, hogy eddig másra koncentrált és nem fért volna bele egy normális kapcsolat, futú kalandokat pedig nem szeretett volna. Mondjuk azért egy férfinél mégis elgondolkodtató../de az lehet, hogy voltak futú kapcsolatai csak nem tálalt ki nektek/..a családalapításra pedig most szánta rá magát ami egyáltalán nem meglepő férfiaknál.

L/19

2011. febr. 24. 20:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem akar kapcsolatot, joga van hozzá, de a kérdésben említett személy egészen más lapra tartozik.. Ő egyszerűen eltolta kb 25-30 évvel a témát, ami nem jó döntés, mert jelentősen csökkentek a sikerre való esélyei. Attól, hogy komoly, befolyásos ember, még nagyon-nagyon nehéz lesz neki beleszokni egy ilyen új dologba, és végig kell járnia buktatóit is, ami időt emészt fel. Ha gyereket szeretne, akkor gondolom egy magánál jóval fiatalabb nőt akar találni, ők viszont nem biztos hogy türelemmel kivárják, ameddig beletanul a szerepbe, hiszen az idősebb urakat inkább a tapasztalatuk, stabilitásuk, bölcsességük, stb. miatt szokták kedvelni.
2011. febr. 24. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!