Mi legyen a menü a gyerekzsúron?
hm. akkor mi lenne ha előre elkészítenél egy szendvicskrémet, hűtőbe tennéd (esetleg megkened a kenyeret és letakarva az a hűtőbe) és mikor jönnek csak berakod a sütőbe, vagy melegszendvics készítőbe?
pizzás csiga? az másnaposan is finom
ha egy-két szószt előre elkészítesz akkor ahhoz kifőzni tésztát sem tart sokáig aznap, és az is nagyon finom
majd írj mire jutottál :) Boldog Születésnapot a fiadnak!
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:00 - VAGYOK
Köszönöm a lepontozásokat, én nem szégyenkeznék kakaós tésztával meg ilyenekkel szülinapi bulin, nem valami vendégváró étel...ezért írtam a majonézes salátát és a pácolt, sült húst, azt szeretik a gyerekek is, meg az aprósüteményt meg lehet venni boltban is, de linzert meg lehet napokra előre is sütni, úgy még jobb is. Venni egy tortát meg semmiből nem tart, és meg is van a menü. A salátát is meg lehet 1 nappal hamarabb, a húst meg csak be kell pácolni, mielőtt jönnek akkor betenni a sütőbe és csak ki kell venni és tálalni. Mi lepontozni való van ezen, most komolyan? Olyan jó szokása némelyik embernek csak úgy nyomkodni a piros kezeket...
én a helyedben mini hot-dogokat sütnék, egyszerű, finom, és mindenki szereti!
Gondolj bele, ha adsz nekik egy rántott húst krumplival, a 90%-uk otthagyja majdnem az egészet, ülve kell enni, stb... MINIHOTDOG!
egy kis sóstésztába belecsavarod a mini virsliket, bedobod a sütőbe, és már kész is. (olcsó is).
saláta-sült hús max a szülőknek,legtöbb apróság hozzá se nyúl a salátához...
minipizza,előtte nap is megcsinálható,csak zacskózd be...feltétnek két virslikarika,meg egy száj forma kivágva mondjuk sonkából,és mindjárt tetszik nekik
pizzáscsiga is jó,öcséméknek rengeteget csináltunk
a szülőknek ha csinálsz kaját,lehet tészta meg akármi,de a gyerkőcöknek olyat amit kézbe vesz,nem mazsatol sokat és szaladgálhat vele
pogácsa,muffin(muffinon cukordrazsé)
8 gyereknek 2-3 zacsi chipset (pombermacis a nagy kedvenc ) is tegyél ki egy nagy tálba
palacsinta is jó,előző nap elkészithető,túrós,kakaós (lekvár kifolyik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!