Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan osszak be 2000 ft -ot...

Hogyan osszak be 2000 ft -ot jövő hét szerdáig?

Figyelt kérdés
3-an vagyunk és nem tudom mit vegyek ebből, hogy tudjunk enni és suliba is legyen tízórai a kislányomnak. Nem sok minden van itthon.Semmi hús és köretnek való.
2011. febr. 24. 09:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: és mielőtt még valaki belekötne abba, hogy akkor miért van internetünk... azért, mert bátyám azon végzi a másodállását, én meg az egyetlen melómat itthonról.
2011. febr. 24. 19:15
 22/25 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet, és azt mondhatom, "gazdagabb" vagy, mint mi. Nekünk a múlt hét óta egy fillérünk sincsen, azóta eszünk tésztát tésztával (krumplis, grízes, tejes - liszttel behabart szottyal leöntött), vajas kenyeret, üres (!!!) rizst, zöldséglevest, stb. Mindezt napi max. kétszer. Kivétel a fiam, neki van még virslije, felvágottja, sütnivaló krumplija husival. Mi úgy oldottuk meg, hogy a szomszédasszonynak segítünk, amiben tudunk, ezért cserébe pl. ma levágott nekünk egy (beteges) tyúkot. (Most 3 napra megint van mit enni.) A net is az övé, amiről írok.

Az ember megtalálja a megoldást a leglehetetlenebb helyzetben is, éhen halni nem lehet. Az pokoli, amikor már olyan éhes vagy, hogy fáj a gyomrod, olyankor bármit megeszel, ami tápláló és meleg. Fagyasztott zöldségeket érdemes venni ilyenkor, mert a főzelék mindig jól esik, akkor is, ha csak bundás kenyér hozzá a feltét... Levest is lehet főzni belőle.

Én azt gondolom, pokoli, ahová eljutottunk, 10 éve még biztos egzisztenciával rendelkeztünk... Mi hamarosan megyünk északnyugatra, határra, és át fogunk járni Ausztriába dolgozni, mert az a szakma, amivel itthon sehová sem kellünk, odakint keresett, és jól fizet. Elkeserítő ez az egész, de az éhezést és a kilátástalanságot hosszú távon már nem lehet elviselni.

2011. febr. 24. 22:30
 23/25 anonim ***** válasza:
Szia,arra gondoltam még,hogy vehetnél sárgaborsót esetleg lencsét,ezek kiadósak és nem drágák,feltét nélkül is laktatóak.
2011. febr. 25. 08:22
 24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. És azt is hogy megosztottátok a ti problémáitokat is. Látom nem csak én vagyok így. Ami nem vigasztal egy szálat se... Ha már az ennivalóval is ilyen problémák vannak... mi lesz még itt.
2011. febr. 25. 09:03
 25/25 anonim ***** válasza:

12:21-es vagyok

Isteni csoda történt!Hozott a postás 10.500.-ft-ot, valami elmaradt táppénz kompenzáció!Mindenkinek küldenék legalább egy ezrest, ha lenne lehetőségem rá.Kitartást:)

2011. febr. 25. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!