Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan osszak be 2000 ft -ot...

Hogyan osszak be 2000 ft -ot jövő hét szerdáig?

Figyelt kérdés
3-an vagyunk és nem tudom mit vegyek ebből, hogy tudjunk enni és suliba is legyen tízórai a kislányomnak. Nem sok minden van itthon.Semmi hús és köretnek való.
2011. febr. 24. 09:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom a helyzeted a mult hónapban én is így voltam szó szerint kenyér gondunk volt de megfogadtam ha megkapom a gyesemet és egy fillérem nem marad akkor is bevásárolok.Kimentem a piacra vettem csak húst 25 ezerért vettem 2 kiló leveszöldséget vegyesen azokat egy levesnek való adagokra elosztottam kijött 8 csomag hazajöttem elmentem a lidlibe vettem 3 kiló cukrot 3 kiló rizst 3 kiló lisztet zsemlemorzsát 2 tálca tojást 5 liter olajat fűszereket.Pelenkát,popsitörlőt 20 üveg bébiételt rosszabb napokra ha olyat főzök amit a kicsim nem eszik meg (7 hós)Mi 4-en vagyunk van 700 Ft a zsebembe de kaja az van hálistennek.Ha azt mondanám vegyél krumplit az is kiba.zott drága én is a mai rántott hús mellé krumplit akartam de nem vettem mert drága rizs lesz mellé a kislány meg szerdáig kihuzza a 700 ft-bol krémtúróra meg a fiam egy -egy túrórudira.A tészta ami aránylag olcsó.És kölcsön kérni sem tudtok?Vagy eladni valamit?Nagyon sajnálom:(
2011. febr. 24. 12:02
 12/25 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor kiveszek egy csekket a befizetnivalók közül,és a következő hónapban fizetem.Csak 3 hónap elmaradás után szokott jönni a felszólítás,de addigra(nem mindig)rendezve van.Sajnos.De enni kell.Akkor van bibi,ha vmelyik gyerek megbetegszik,mert akkor gyógyszertár,és 2000 alatt nem uszom meg.

Eggyüttérzek a kérdezővel.:-(

2011. febr. 24. 12:06
 13/25 anonim ***** válasza:
Sajnálom a helyzetet vegyél kenyeret meg 1 doboz margarint a gyereket irasd be a menzára és az önkormányzatól kérj támogatást biztos jár valami. Nagyszülök ha mást nem 1 üveg lekvárt csak tudnak adni. Esetleg valamelyik nagyáruházból kg-os virsli, párizsi, májkrém.
2011. febr. 24. 12:20
 14/25 anonim ***** válasza:

Én is azt csinálom, hogy fullra bevásárolok hó elején.Most nekem is 3000.-ft om van szerdáig, de van itthon 5kg liszt 2kg rizs,20 tojás, 2kg csirke comb, vaj, zsír, hagyma, tészta, burgonyát én is hanyagolom olyan drága.Mi is hárman vagyunk, a fiam már nagy, de így még többet eszik:)))Mondjuk Ő diákmelózik, így a nyalánkságokat magának megtudja venni.Szerintem van annyi pénze most, mint nekem:)

Ma este lángos lesz teával, holnap ebéd rizses hús, vacsora szerintem tejberizs, vagy rizskocht csinálok.Hétvégén csontleves meg valami második a maradék csirke húsból, aztán mát itt van hétfő, kedd, és lesz pénz.Ja, még van 1 kg kakashere, amit senki sem szeret:)Szóval nem vagy egyedül.

2011. febr. 24. 12:21
 15/25 A kérdező kommentje:
Sajnos már eladtuk az összes ékszert amink volt.Már nincs mit eladni. Telefonomat akartam még az se kell, mert már nem vesznek be készüléket. Bár sokat nem is adtak volna érte (4 éves). Szüleim messze laknak és ők is rossz helyzetben vannak de azért szoktak segíteni csak most nekik is alig van. Az a baj, hogy a krumpli is olyan drága, hogy már arra sem telik. Nem tudom mi lesz...
2011. febr. 24. 12:39
 16/25 anonim ***** válasza:
Az önkormányzatnál vagy a családsegítőnél lehetne segítséget kérni. Vagy a Karitász katolikus alapítvány szokott még segíteni ilyen esetben.Az egyik ismerősömnek is adtak élelmiszert és étkezési utalványt, amikor meg volt szorulva. Próbáld meg ezeken a helyeken.
2011. febr. 24. 13:09
 17/25 anonim válasza:
Ez sajnos tényleg nehéz helyzet.Nekem is csak 1500forintom van szerdáig.Ezen csak tejet veszek a kisfiamnak,meg holnap még farsang is lesz.Még jó,hogy van disznónk amit levágtunk másképp nem is menne.Kenyeret a tescóba szoktunk venni mikor le van árazva aztán lefagyasztom.Minden drága,tojás,krumpli,tej,Ha van liszted csinálj pogácsát az valamelyest laktat,a palacsinta finom,de jól nem laktok tőle.
2011. febr. 24. 13:46
 18/25 anonim ***** válasza:
Szia,hol laksz.A párom krumplit termel és van még a tavalyiból.Én nagyon szívesen adok neked egy nagy zacskóra valót.Budapesti vagyok.
2011. febr. 24. 14:08
 19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm de sajnos én vidéken lakom.
2011. febr. 24. 14:50
 20/25 anonim ***** válasza:

Mi pontosan ugyanebben a helyzetben vagyunk hónapok óta :( de nekünk ráadásul hitelek miatt van így, apám 4 évvel ezelőtt a hátunk mögött halmozott fel tartozásokat, mire megtudtuk, a fél utcának tartoztunk, köztük uzsorásnak is, stb... és csak hitel felvétellel tudtuk kifizetni őket. Azt meg újabb hitellel, és így tovább... az utóbbi hónapokban már tényleg minden hónap közepétől fillérekből élünk, és innen-onnan kérünk mindig kölcsön kajára :( és mi öten vagyunk itthon, abból négyen keresünk, de egyszerűen nem elég :( már minden aranyunk zaciban van, az ezüstöket is eladtuk, de egyszerűen nem látunk kiutat, édesanyám is teljesen össze van törve :'(

Úgyhogy sajnos nem tudok tanácsot adni, mi is azt szoktuk csinálni, hogy a lehető legolcsóbb dolgokat vesszük meg, és olyan kajákat csinálunk, amihez nem kell sok minden. Van, hogy nagyszüleim adnak ennivalót haza nekünk, a nyugdíjukat ha megkapják, abból is adnak kölcsön, de olvastam, hogy nálatok ez kilőve :(

22/l

2011. febr. 24. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!