Hogyan osszak be 2000 ft -ot jövő hét szerdáig?
Én ilyenkor kiveszek egy csekket a befizetnivalók közül,és a következő hónapban fizetem.Csak 3 hónap elmaradás után szokott jönni a felszólítás,de addigra(nem mindig)rendezve van.Sajnos.De enni kell.Akkor van bibi,ha vmelyik gyerek megbetegszik,mert akkor gyógyszertár,és 2000 alatt nem uszom meg.
Eggyüttérzek a kérdezővel.:-(
Én is azt csinálom, hogy fullra bevásárolok hó elején.Most nekem is 3000.-ft om van szerdáig, de van itthon 5kg liszt 2kg rizs,20 tojás, 2kg csirke comb, vaj, zsír, hagyma, tészta, burgonyát én is hanyagolom olyan drága.Mi is hárman vagyunk, a fiam már nagy, de így még többet eszik:)))Mondjuk Ő diákmelózik, így a nyalánkságokat magának megtudja venni.Szerintem van annyi pénze most, mint nekem:)
Ma este lángos lesz teával, holnap ebéd rizses hús, vacsora szerintem tejberizs, vagy rizskocht csinálok.Hétvégén csontleves meg valami második a maradék csirke húsból, aztán mát itt van hétfő, kedd, és lesz pénz.Ja, még van 1 kg kakashere, amit senki sem szeret:)Szóval nem vagy egyedül.
Mi pontosan ugyanebben a helyzetben vagyunk hónapok óta :( de nekünk ráadásul hitelek miatt van így, apám 4 évvel ezelőtt a hátunk mögött halmozott fel tartozásokat, mire megtudtuk, a fél utcának tartoztunk, köztük uzsorásnak is, stb... és csak hitel felvétellel tudtuk kifizetni őket. Azt meg újabb hitellel, és így tovább... az utóbbi hónapokban már tényleg minden hónap közepétől fillérekből élünk, és innen-onnan kérünk mindig kölcsön kajára :( és mi öten vagyunk itthon, abból négyen keresünk, de egyszerűen nem elég :( már minden aranyunk zaciban van, az ezüstöket is eladtuk, de egyszerűen nem látunk kiutat, édesanyám is teljesen össze van törve :'(
Úgyhogy sajnos nem tudok tanácsot adni, mi is azt szoktuk csinálni, hogy a lehető legolcsóbb dolgokat vesszük meg, és olyan kajákat csinálunk, amihez nem kell sok minden. Van, hogy nagyszüleim adnak ennivalót haza nekünk, a nyugdíjukat ha megkapják, abból is adnak kölcsön, de olvastam, hogy nálatok ez kilőve :(
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!