Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki ismer olyan lányt, aki...

Ki ismer olyan lányt, aki direkt nem vétkezett, hogy terhes legyen, de másoknak azt adta be, hogy véletlen volt, köztük a párjának is?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodom, sok mai fiatal általában tervezetlenül lesz szülő. Tényleg sokat ismerek, nem 1-2 példa alapján általánosítok; de gondolom, ti is tapasztaltátok. Szóval együtt vannak, talán még együtt sem élnek, becsúszik a baba, aztán jobb esetben összeköltöznek és minden happy. Ki tudja, ha nem jön a baba, még évekig "bohóckodnak" egymás mellett, aztán szakítanak és újra csak együtt lesznek valakivel kötöttségek nélkül. (no nem mintha a gyerek elég ok az együtt maradásra, mert nem)

Tudsz olyan esetről, hogy a lány teherbe esik és talán nem is egészen véletlenül, hogy aztán felgyorsítsa az eseményeket? Hisz talán ha ilyen merőben nagy változás nem áll be, akkor a kapcsolat egy helyben van?

2011. febr. 23. 19:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Most offolnom kell, de muszáj.

Olvasván ezeket a legjobban a gyerekeket sajnálom, akik Tényleg nem tehetnek semmiről... :(

2011. febr. 24. 08:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Én pont most halottam egy ilyet az ismerősi körömben! A pasi elmúlt 50, mondanom sem kell nagyon gazdag, a lány 25! Most "derült" ki, hogy terhes, 4 hónapos. Ilyenkor ugye már az abortusz szóba sem jöhet. Hát a pasi annyira nincs elragadtatva a dologtól, lévén két felnőtt gyereke van és unokája! És kb. fél éve vannak együtt a lánnyal!

Bár lehet,hogy butaságot beszélek, de én a pasi helyébe nem feltétlenül bíznék egy olyan lányba, akivel két hónapja vagyok együtt. Főleg úgy,hogy ekkora a korkülönbség és ekkora a vagyon! Neki is kellett volna védekezni!

De ismerek olyan párt is, ahol nem jött a baba. A srác nagyon szeretett volna, a csaj nem, mert még a kapcsolatukban sem volt teljesen biztos. Ezért sutyiba szedte a tablettát! Hát igen, igaz az a mondás, hogy egy nő két dologért tesz meg mindent: azért,hogy legyen gyereke és azért,hogy ne!

2011. febr. 24. 08:22
 13/14 anonim válasza:
Én olyat ismerek aki összevissza szedte a tabiját és közben terhes lett, mindenkinek azt hajtogatja, hogy akarták a babát... Most még talán rózsaszín a köd, de hamarosan feloszlik. Szegény pasi. Szegény gyerek.
2011. febr. 25. 16:48
 14/14 anonim ***** válasza:

tegnap 08:22

50 évesen minek szed fel egy pláza cicát és mért nem vigyáz ebben a korban már simán elkötethete volna magát és nem lenne gond ha pénz nyelő gépekkel bujna ágyba.

2011. febr. 25. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!